SLOMIO PENIS TIJEKOM SEKSA, PRIMIJETIO TEK 12 SATI POSLIJE: / Liječnici objasnili tko je podložan ovom fenomenu

Image
Foto: Thinkstock/Ilustracija

47-godišnjak je usred seksa s partnericom slomio penis, ali to nije uvidio punih 12 sati poslije, stoji u liječničkom izvješću.

28.9.2017.
20:34
Thinkstock/Ilustracija
VOYO logo

Britanski pacijent, koji je odlučio ostati anoniman, tvrdi kako nije primijetio nikakve simptome frakture spolovila dok nije prošlo 12 sati od ozlijede. Kod većine takvih slučajeva bol nastupa trenutno i ostavlja pacijente u agoniji.

Unatoč tomu što je bio svjestan "snažnog osjeta u penisu", mogao je nastaviti s odnosom i održati erekciju. Tek kada je primijetio modrice na penisu i skrotumu, zabrinuo se i potražio liječničku pomoć. Osim toga, imao je krvi u urinu, zbog čega je trpio jake bolove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oporavak za dva tjedna

Liječnici u londonskoj bolnici rekli su kako je pregled bio otežan zbog velikog otoka spolovila i boli na dodir. No, pretpostavljali su da je pacijent imao frakturu penisa, što se događa kada je spolovilo podložno oštroj ili tupoj traumi sile.

Tim, kojeg je vodio dr. Conrad Brice von Stempe, napravio je ultrazvuk kako bi potvrdio svoje sumnje. Ispitivanje je pokazalo razmak od 2 x 3 cm u cijevi desnog "corpus cavernosuma" (tkiva sličnog spužvi koje pohranjuje krv tijekom erekcije).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnici su mogli potvrditi prijelom penisa kada su uočili nakupljanje urina u tkivu penisa i hematoma, odnosno krvnog ugruška. Pacijent je upućen na operaciju, s obzirom na položaj ozljede na koži penisa. Kirurzi su rekli da se oporavio u roku od dva tjedna.

Tko je podložan frakturi penisa?

"Ljudi koji vole isprobavati neobične seksualne poze i to rade naglo, imaju najveći rizik od loma penisa. Poze u kojima je partnerica gore najkritičnije su za muško spolovilo", objašnjava urološki kirurg dr. Richard Viney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni koji konzumiraju kokain prije seksa pod dodatnim su rizikom jer zbog njegova utjecaja postanu ekstremno entuzijastični tijekom seksa, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo