Nutriconistica Susan Moores savjetuje kako je najbolje jesti sezonsko voće i povrće.
1. Hladne juhe
Moore ističe kako su niskokalorične juhe od povrća odlične za početak obroka jer su zasitne i nakon njih moći ćete manje pojesti za glavno jelo.
2.Lubenica
Tu je i nezaobilazna lubenica. Uživajući u njoj možete zadovoljiti i glad, žeđ i želju za slatkim.
3. Prženo povrće
Na grill možete staviti sve, luk, mrkve, tikvice i dobit ćete ukusno i niskokalorično jelo.
4. Salate
Recepti nisu ni potrebni, uzmite povrće koje volite izrežite ga, promiješajte te možete dodati meso ili ribu, no u ovim salatama oni su više prilog, a manje glavno jelo.
5. Slatko
Eksperimentirajte s voćem i zamijenite voćnim desertom slatkiše, savjetovala je nutricionistica za webdm.com.
Vezani članci:
arti-201107080839006 arti-201107071091006 arti-201107050445006