VIDEO OVOG HEROJA IMA DESETKE MILIJUNA PREGLEDA: / Da je bar više ovakvih frajera; Pogledajate kako je legenda reagirala

Image

Tisuće ljudi u komentarima hvale mladićevu reakciju koja može poslužiti kao primjer drugima

14.2.2021.
15:15
Play logo

TikToker Brandon Robert postao je junak društvenih mreža nakon što je pomogao jednoj djevojci koju je u supermarketu gnjavio nepoznati muškarac.

"Čudan tip stvara nelagodu jednoj djevojci u trgovini. Pravit ću se da ju poznajem", napisao je Brandon na početku videa. Javio se djevojci kao da se poznaju, a ona je učinila isto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitao ju je tko je muškarac u njenom društvu i dodao da je njegova teta s njim i želi li ju pozdraviti. "Teta Claire?", upitala je djevojka, a dvojac je zatim odšetao zajedno.

Uplašena djevojka zahvalila je mladiću što joj je pomogao. "Pitao me želim li ići kod njega, jezivo", otkrila je.

"Gledao sam ga s drugog kraja trgovine dok te dodirivao. Jesi li dobro?", upitao je curu koja mu je potvrdila da je u redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Brandonov video postao je viralan s 36 milijuna pregleda i više od 11 milijuna lajkova. Komentatori su ga pohvalili na reakciji i pisali kako svijet treba više takvih mladića.

"Hvala ti što si joj pomogao. Tužno je koliko često se djevojke trebaju nositi sa sličnim situacijama", "Hvala ti, čovječe. Trebamo više ovoga, više osviještenosti", "Muškarci, molim vas reagirajte ovako. Nažalost, takvi tipovi puste cure na miru samo kada drugi muškarac dođe", "Ovo je minimum, ali tako sam emotivna. Nadam se da će svi jednoga dana biti pristojni i nesebični poput tebe", pisali su TikTokeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo