Play ponuda

Viču, razbijaju, a nasrnuli bi i na vas: Ovo su četiri horoskopska znaka s najgorim izljevima bijesa

Image

Jednostavno imaju kratalj fitilj i s njima nema šale

27.2.2017.
19:00
Play ponuda

Svi s vremena na vrijeme imamo epizode poput izljeva bijesa, grubih riječi i potpuno smo izvan kontrole, ali možemo se zaustaviti prije nego što bude prekasno.

To se, međutim, ne može reći za ova četiri horoskopska znaka koji su poznati po agresivnim ispadima. Nekada čak niti ne biraju sredstva jer im se um pomuti i najčešće ne znaju ni što govore ni što rade.

Ovan

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovi impulzivni agresivci imaju vrlo kratak fitilj. Ako se osjećaju izazvanima, reagirat će na najburniji mogući način što uključuje viku, razbijanje stvari i izljeve bijesa. Nemaju mnogo strpljenja pa često psuju u prometnim gužvama ili ako im je netko oduzeo prednost.

Rak

Iako vrlo osjećajni, Rakovi su izrazito osjetljivi na sve oko sebe. Neće uvijek plakati već će se prvo dobro naljutiti. Isto im ne treba mnogo da ih izbacite iz takta jer su pesimistični i sumnjičavi. Također vole povisivati glas, ali i koristiti pasivnu agresiju ako ste napravili nešto što niste trebali.

Lav

shimmer fallback
shimmer fallback

Ponosni Lavovi mogu dugo šutjeti dok jednom ne puknu i ne istresu vam sve u lice. Smetaju im čak i nevažne sitnice, ali to znaju vješto kriti dok ih nešto veće ne potakne na svađu pa će stvari izvlačiti iz naftalina. Čak i u javnosti rade dramatične scene.

Škorpion

Čim nešto ne ide kako su si oni zamislili ili im netko proturječi, tlak im se digne na 300. Mnogo Škorpiona zna biti i nasilno, bilo prema sugovorniku ili stvarima oko sebe. Njih se treba paziti kad počnu vrištati i bacati stvari jer vam nešto može doletjeti u glavu.

Play ponuda
Play ponuda