TRAGIKOMEDIJA / Ono kad se frajeri međusobno mjerkaju: Ovakvu raspravu naša regija još nije imala! 'Ako lik izvadi penis pored mene...'

Image
Foto: Shutterstock

Nisu samo ženama važni centimetri muškosti, muškarci svoje 'alate' rado uspoređuju s tuđima. Tako je jednom Srbinu bilo vrlo neugodno kada je shvatio što se događa

9.6.2023.
12:36
Shutterstock
Play logo

Jedan mladi Srbin se zbog neugodne situacije u kojoj se našao, odlučio obratiti korisnicima Reddita pa im je napisao: "Neku večer sam imao situaciju kad sam se oblačio nakon tuširanja u svlačionici, gledao svoja posla i vidio da je neki lik bacio pogled na moj penis prije nego što sam navukao donje rublje. Zanima me koliko je ovo česta pojava u smislu uspoređivanja s drugim muškarcima i jeste li se susretali s time ili sami to radili nakon treninga, bazena ili slično?"

I drugi bi gledali

Neki muškarci su mu priznali da i oni to rade: "Ako lik izvadi penis pored mene - definitivno ću pogledati. Mislim, koliko često se tako nešto događa pa da ne pogledaš? Ako ti smetaju pogledi, pokrij se ručnikom ili se pretvaraj da kopaš dlake ispod ručnika dok ne okrenu pogled, ne znam."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Događa se da slučajno pogledam i dogodilo mi se kad sam se ja presvlačio", potvrdio mu je drugi.

Ostali smatraju da u tome nema ništa loše: "Po bontonu je, isto kao i na ženske atribute, pristojno baciti jedan leteći pogled. Sve što je više od toga se ne smatra pristojnim."

"Svagdje vrijedi nepisano pravilo, 'Tko hoće neka gleda, ima što vidjeti'. Po meni je u redu i sakriti se ako hoćeš, ja se sklonim ili umotam ručnik, ali nema potrebe za komentarima", dodao je jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Tuđa mišljenja o penisima

I drugi su komentirali svoja iskustva: "Nemam problem s time jer svi inače misle da imam premali penis, što nekad nije loše jer imaš asa u gaćama i možeš ih iznenaditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad čujem kako se momci hvale, kako se seksaju po 30 minuta bez stajanja, dva-tri puta navečer, pa kako imaju mašine od 15+ cm, počnem se osjećati nesigurno. Tješim se što barem imam dobru dušu ako ništa drugo", rekao je jedan nesiguran muškarac.

Još jedan smatra da ima velikog: "Zato više ne idem na takva mjesta gdje se mjeri. Ne zbog mene, ljudi ne mogu podnijeti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam za svlačionicu, ali kad sam bio klinac i bio kod doktora za ultrazvuk, kako mi je medicinska sestra spustila malo hlače dolje i mazala me onim cirkusom, meni se penis digao i virio prema trbuhu. Sestra me gledala, i ja nju pa mi se nasmijala i nastavila raditi", ispričao je jedan Srbin svoju anegdotu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Muškarci o mjerenju penisa

"Ovo je baš glupo razmišljanje. Da bi se usporedilo, treba biti u erekciji. Obujam je važniji od dužine, a to bi se slabo moglo od oka usporediti. Tako da više mislim da je radoznalost, ne viđa se svaki dan tuđi uživo. Kako ne pogledati kad je ispred tebe?", dodao je jedan muškarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I drugi Srbi ne vide ništa loše u tome: "Ne vidim neki poseban problem u tome, u 9/10 slučajeva je u pitanju prirodna znatiželja i nagon za usporedbom. Kako 99% muškaraca nema kako vidjeti tuđi penis uživo i svakodnevno, kad se dogodi takva situacija, normalno mi je da se baci pogled upravo iz spomenute želje za usporedbom. Ako je nešto drugo u pitanju, lako se izvali, ali ako pogled traje sekundu-dvije, samo ignore i tjeraj dalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŽENAMA JE NEBITAN /

Studija otkrila što je ljudima toliko privlačno kod skrotuma: Muškarci ga ocijenili znatno privlačnijim od žena

"Pa nema puno korelacije između opuštenog i u erekciji. Naravno, ako je nekome 17 cm opušten, bit će bar toliko i u erekciji, ali može se dogoditi da bude 12 cm opušten i 14 cm u erekciji. Tako da to uspoređivanje baš i nema smisla. Ono što sam ja primijetio je da likovi koji imaju 15+ opušten često šetaju goli po svlačionici da se vidi što više. Ovo pričam kako je u Britaniji, u Srbiji nisam vidio nikog da se šeta gol u svlačionici", dodao je jedan Srbin.

Play logo

Javili su se i ponosni Srbi: "Što se tiče svlačionica, tu sam isto jak jer mi je penis u opuštenom stanju prilično velik pa koristim svaku priliku da ga prošetam ondje. Vjerojatno netko pretpostavlja da imam čudovište od 20 cm u erekciji, ali zapravo je sasvim prosječan."

shimmer fallback
shimmer fallback
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo