POSTOJI I APLIKACIJA

SPONZORUŠE, OVO ĆE VAS ZANIMATI: Održan je poučni seminar – kako pronaći i zadržati bogataša

U četvrtak će se u Londonu održati ‘Summit sponzoruša’ na kojem će one koje su uspješno bave takvim ‘biznisom’ sve zainteresirane podučiti kako pronaći i zadržati bogate muškarce koji će ih uzdržavati i darivati skupim poklonima.

‘Što ako želim postati trofej?’, pitala je jedna od zainteresiranih žena u publici, a na pitanje joj je odgovorila samoprozvana sponzoruša Clover Pittilla koja je održala predavanje:

‘Učini to, slijedi svoje snove.’

Sponzori pronalaze sponzoruše po izboru

21-godišnja Pittilla inače je studentica farmacije koja je predavala na ovogodišnjem summitu sponzoruša kojeg je organizirao osnivač aplikacije za spojeve ‘Seeking Arrangement’. Ista pomaže sponzorima da pronađu sponzorušu po izboru, piše Independent.

Žene koje su poželile naučiti kako pronaći sponzora ovaj su seminar platile 150 funti, a na njemu su mogle naučiti trikove koji bi im trebali pomoći da pronađu i zadrže sponzora. Na zabavi koja je upriličena nakon seminara novopečene sponzoruše mogle su iskušati vještine o kojima su slušale na predavanjima.

Osnivač aplikacije ‘Seeking Arrangement’ Bendon Wade naglasio je brojne prednosti ovakvog ‘poslovnog odnosa’.

Aplikacija koja promiče iskrenost

‘Mislim da je ‘hodanje’ u početku dosta površno, sve se svodi na izgled i na pitanje koliko je tko financijski potkovan. Dugotrajne veze moraju se temeljiti na ljubavi i povjerenju, a moja aplikacija promiče iskrenost. Morate biti brutalno iskreni o onome što želite u vezi’, rekao je Wade.

Jedna od sponzoruša, kozmetičarka Natalie Wood, rekla je kako se već nekoliko godina koristi tom aplikacijom.

‘Svima koji me napadaju kako samo želim novac želim reći kako samo radim na tome da postignem ono što želim. Ako želim bolji život, a mogu ga imati, zašto ne bih? Možda ste samo ljubomorni na moj fantastični život?’, zapitala se Wood.

Povratak na Net.hr