Tehnologija / Kako promijeniti status na WhatsApp?

Image
Foto: Pixabay

Kada želite podijeliti neki trenutak sa svojim bližnjima, status na WhatsApp-u je dobar način za to. Saznajte kako na brz i jednostavan način promijeniti status na WhatsAppu.

28.11.2021.
22:01
Pixabay
Play logo

Dodavanje statusa na WhatsApp je vrlo jednostavno i vaš status će biti vidljiv vašim kontaktima u svega nekoliko sekundi. Iako ne možete uređivati ​​postojeći status, možete ga ukloniti, a zatim stvoriti novi status za prikaz vašim kontaktima. Kako promijeniti status na WhatsAppu?

Najprije otvorite WhatsApp i dodirnite ikonu aplikacije WhatsApp, koja podsjeća na bijelu telefonsku slušalicu unutar obrisa bijelog govornog mjehurića na zelenoj pozadini. Zatim dodirnite karticu status koja je vidljiva na sredini gornjeg izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Sljedeći korak je da dodirnete tri točkice koje se nalaze desno od naslova moj status. Ako samo želite dodati status bez brisanja starog ili ako nemate stari za brisanje, odaberite opciju stvori novi status.

Idući korak u ovom načinu kako promijeniti status na WhatsAppu je snimanje fotografije koju želite staviti na status. Dodirnite gumb kamere u donjem desnom dijelu zaslona, ​​a zatim snimite ili odaberite postojeću sliku onoga što želite koristiti za svoj status. Ako želite stvoriti status samo za tekst, dodirnite ikonu olovke ispod ikone kamere, a zatim upišite svoju statusnu poruku. Vaš status biti vidljiv svim vašim kontaktima.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo