Seks nije samo penetracija. Evo još nekih poza koje će vas raspametiti

Image
Foto: giphy

Neke od ovih poza zahtijevaju malo veće vještine (ali sve ih možete savladati)

9.6.2017.
21:00
giphy
Play logo

Seks je iskustvo koje se može doživjeti na mnogo različitih razina, ne isključivo i samo penetrativno. A ovo su neke od najboljih seks poza koje ne zahtijevaju penetraciju (i pružit će vam jednako toliko užitka kao i da se radi o penetrativnom seksu, ako ne i više). Evo o kojim se pozama radi.

1. 'Cheecky Monkey'

shimmer fallback
shimmer fallback

Pustite partnera da penisom prelazi po vanjskom dijelu vaše stražnjice dok vi ležite na trbuhu. Skoro pa analni seks iz totalno novog kuta i totalno drugačije perspektive bit će pravi užitak - a važno je da je on okrenut prema vašim stopalima dok penisom prelazi preko vaše stražnjice. Nakon toga bit ćete spremni za još mnogo, mnogo užitka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. 'The Boob Tube'

Unatoč tome što mnogi govore, možete prakticirati 'seks grudima' neovisno o tome jesu li one manje ili veće. A tajna je u tome da se smjestite i kleknete između njegovih nogu, dok on leži na leđima. Istisnite malo lubrikanta na grudi i zatim si pomozite rukama - i boob job može početi. Pritom gledajte njegovo lice i promatrajte svaki pokret i pogled koji govori koliko zapravo uživa u tome što radite. I vas će to nevjerojatno uzbuditi... A zatim ćete biti spremni na nešto još uzbudljivije.

3. 'The Frontal Fondle'

shimmer fallback
shimmer fallback

Sjednite na svog partnera gledajući prema njemu, dok on leži na leđima gotovo potpuno obučen, a vi nosite samo gaćice (ali pripazite da on ne nosi traperice ili druge hlače koje imaju metalni zatvarač, jer se ne želite ozlijediti!). Ljubite njegov vrat dok su vam grudi u razini njegovih očiju, a zatim uživajte u njegovim poljupcima i dodirima do kojih će sigurno doći, dok se vi nježno trljate o njegov penis - preko tankih hlača koje nosi. Toliko uzbudljivo, a opet niste otkrili baš sve... Uzbuđenje će biti nevjerojatno!

4. 'The Standing Slide'

Stanite uspravno i malo se nagnite prema naprijed, držeći se za neki čvrsti komad namještaja ispred vas - zbog ravnoteže i kako ne biste završile na podu. On neka stane iza vas dok vi lagano noge skupljate jednu o drugu, a zatim mu dopustite da svoj penis (na koji je prije stavio lubrikant) lagano gura između vaših bedara. Stavite se u takav položaj da on svojim penisom ujedno dodiruje i vaš klitoris, a i vi si same možete malo 'pripomoći' (ili njemu, ako se osjećate posebno darežljivima)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. 'Pit-Fuck'

shimmer fallback
shimmer fallback

Neka partner na svoj penis stavi malo lubrikanta, a zatim se postavite u pozu 69 - ali on neka bude gore i njegov penis neka bude smješten između vaših pazuha, a ne u vašim ustima. Da, dobro ste pročitale ovu prethodnu rečenicu. Svoju drugu ruku možete koristiti da mu lagano masirate mošnje ili penis...i okej, priznajemo, ovo je pomalo čudna poza, da. Zatim ga pustite da svoj penis trlja o područje ispod vašeg pazuha, dok vam istovremeno pruža oralno zadovoljstvo. Ova poza zahtjeva malo iskusnijih manevara i vještina, ali jednom kada krenete, sve će ići prirodno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo