'Odlučila sam voljeti muškarca koji ima dijete, i to mi je donijelo mnogo suza. Ali jutros se sve isplatilo'

Ovo je jako, jako lijepo

16.5.2017.
8:00
Facebook

Biti pomajka nije lako. Apsolutno nikad. Jer, klincima je jako teško u život primiti još jednu žensku osobu koja bi im trebala biti poput njihove mame, jer samo je jedna 'njihova mama'.

Ali Tiffany Smith ima potpuno drugačije iskustvo. Koje, naravno, nije došlo preko noći i koje je ponekad bilo i užasno bolno, ali se sve isplatilo kad je doživjela najljepšu stvar od djeteta koje uopće nije njeno.

Svoju je gorko slatku, ali na kraju stvarno predivnu priču odlučila podijeliti s ljudima na Facebook stranici Love What Matters i svi su apsolutno oduševljeni.

'Sve suze su se isplatile zbog onoga što se dogodilo jutros'

"Nešto mi stoji na srcu i moram to podijeliti. Ujutro sam sjedila ispred škole sina svog supruga i bila sam nevjerojatno zahvalna. U njegovu sam životu otkad su mu bile tri godine. Prošla sam sve uspone i padove koje prolazi svaki očuh i maćeha. Prije četiri sam godine odlučila zavoljeti ženu koja je povrijedila mog supruga, voljeti dijete koje nije moje, a sve zato što volim svog muškarca. Nije mi bio problem biti na drugom mjestu, ili se osjećati kao treći kotač kad sam s vlastitim suprugom... Borim se kako bih zaradila svoje mjesto u životu tog djeteta, kako bih mu pokazala da ga podupirem i da sam još jedna odrasla osoba u njegovu životu na koju se može ugledati. Želim da mu bude ugodno s obje obitelji, a upravo tako bi se sve obitelji poput naše trebale osjećati.

Sinoć sam se rasplakala kad me pozvao, kao svoju maćehu, da dođem u njegovu školu na događaj 'kolači s mamama'. Zahvalila sam i njegovoj mami što me pozvala, a ona je meni zahvalila što sam mu odlična pomajka. Sve suze, nedostaci, bitke... sve se to isplatilo zbog onog što se dogodilo jutros. Odlučila sam nastaviti vezu s muškarcem koji je već imao dijete, a ta mi je odluka s vremena na vrijeme donosila i dosta boli i gnjeva. Ali sve se isplatilo, zbog ovog jutros", napisala je. ❤️

Možda će te zanimati

SVE TAJNE ZAGREBAČKE STRIPTIZETE /

'Političari su izuzetno neugodni, stalno dobivam bizarne ponude. Jedna je bila posebno jeziva...'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali