Play ponuda

MAĆEHA SABLAZNILA LJUDE GNJUSNOM OBJAVOM: / 'Želim da se zaručnik riješi svoje kćeri kako moje dijete ne bi patilo'

Image
Foto: shutterstock

Ona treba roditi za dva mjeseca, ali strahuje kako će četverogodišnja djevojčica udaljiti svoga tatu od nove bebe

17.12.2020.
7:12
shutterstock
Play ponuda

Maćeha poput onih iz bajki postala je ovih dana viralna na društvenim mrežama nakon što je objavila svoje zastrašujuće priznanje, tražeći savjet kako se "riješiti" četverogodišnje kćeri svoga zaručnika, koju on ima iz prethodne veze.

Neimenovana žena, za koju se vjeruje da je iz SAD-a, objavu je podijelila sa životnom trenericom koja dijeli savjete na svojoj Instagram stranici Talks With Mee, prije nego što je ona ponovno objavljena na Facebooku, a potom i na Redditu, gdje su ženu kritizirali i usporedili sa zlom pomajkom Pepeljuge.

Image
MLADENKA POLUDJELA KAD JE VIDJELA VJENČANI ALBUM: /

Shvaćate li što ovdje ne štima? 'Nikad nemojte štedjeti na fotografu!'

Image
MLADENKA POLUDJELA KAD JE VIDJELA VJENČANI ALBUM: /

Shvaćate li što ovdje ne štima? 'Nikad nemojte štedjeti na fotografu!'

shimmer fallback
shimmer fallback

Ona bi dijete dala na - posvajanje!?

Objašnjavajući svoju situaciju, autorica posta napisala je da je trudna i zaručena za udovca čija je pokojna supruga umrla priliko rađanja njihove kćeri. Ona treba roditi za dva mjeseca, ali strahuje kako će četverogodišnja djevojčica udaljiti svoga tatu od nove bebe.

Maćeha iz pakla dodala je kako bi zaručnikova kći mogla živjeti sa svojima bakom i djedom ili joj oni mogu pronaći obitelj koja bi je posvojila, prenosi Daily Mail.

"Napominjem da nisam loša osoba, samo se želim pobrinuti za svoje dijete i biti uvjerena da će imati svu pažnju svoga oca, bez starije sestre koja će to ometati. Molim vas, pomozite!", zavapila je u nepoznata žena, naglasivši kako je vjenčanje nje i zaručnika zakazano za 2022. godinu.

Zgroženi ljudi ne štede na riječima

Među izrazito negativnim komentarima, posebno su se istaknuli oni u kojima autoricu objave nazivaju zlom maćehom, nalik onoj iz bajke o Pepeljugi.

"Ovo je odvratno i ako te muči, uopće ne bi trebala biti s tim čovjekom", "Ne možeš nekomu reći da se riješi djeteta samo zato što si ti ljubomorna vještica", pišu šokirani komentatori, dok su mnogi napisali kako im je od njezine objave - pozlilo.

"Ta djevojčica zaslužuje puno više od tebe, Nadam se samo da će tvoj zaručnik doznati za ovo prije nego što se vjenčate", poručila joj je jedna žena, a netko je pametno zaključio: "Ako ne volite djecu drugih ljudi, onda nemojte ni izlaziti na spoj s čovjekom koji ima dijete."

Play ponuda
Play ponuda