Play ponuda

DOBIVA PRIJETNJE SMRĆU ZBOG OVOG VIDEA: / 'Bacila si bebu u bazen kao da nije živa, on ne pliva, utapa se!'

Image
Foto: Screenshot/TikTok

Meyer se zbog raznih prijetećih poruka povukla s društvenih mreža, a njen je video pregledan 53 milijuna puta

27.6.2020.
9:01
Screenshot/TikTok
Play ponuda

Krysta Meyer, 27-godišnja majka iz SAD-a, dobila je brojne prijetnje smrću nakon što je podijelila video na kojem baca svoju osmotjednu bebu Olivera u bazen tijekom tečaja plivanja.

Snimku sa sata podijelila je na svom TikTok profilu, a ona je razbjesnila mnoge.

Naime, instruktorica na snimci baca bebu u vodu, nakon čega i ona skače u bazen. Mališan potom izranja i pluta na leđima.

"Oliver me zadivi svakog tjedna. Ne mogu vjerovati da ima samo dva mjeseca i da je već toliko toga pohvatao, kao da je ribica", napisala je Krysta uz snimku.

'Nije za svakoga'

Otkako ju je objavila, stalno prima komentare pune mržnje i prijetnje smrću. Video je na TikToku pregledan 53,7 milijuna puta, a skupio je više od 123.000 komentara.

"Ubacila ga je unutra kao da je 'bomba' za kupanje", "Mališan ne pliva, već se bori za svoj život", "Utopit ćeš bebu", "Nisi mogla čekati još nekoliko godina da ga naučiš?", "Bacila si ga kao da je riječ o nečem neživom", pisali su joj rezignirani ljudi.

Inače, nakon devet mjeseci u majčinom trbuhu, bebe se osjećaju ugodno u vodi. Naime, otprilike do prve godine života još uvijek imaju prirodni refleks plivanja, odnosno u vodi spontano zatvaraju usta, zadržavaju dah te pokreću ruke i noge.

"Shvaćam da izgleda loše, nije za svakoga", rekla je Krysta za Motherly. "Mrzim društvene mreže. Dobivam svakakve poruke, od tvrtki koje žele surađivati sa mnom, reklamiranja određenih proizvoda, licenciranja videa do prijetnji smrću", dodala je.

Nakon što joj je originalni video bio uklonjen s TikToka zbog "nepoštivanja pravila", ponovno ga je objavila pozvavši sve korisnike da se informiraju prije nego što prijave neki sadržaj.

Play ponuda
Play ponuda