Provedite romantičan i opuštajući ljetni odmor

shimmer fallback

Jeste li spremni za opuštajući odmor u paru? Sve ste detaljno isplanirali, dogovorili, rezervirali, možda čak i kupili seksi donje rublje za sebe i svoju pratnju.

19.7.2012.
7:53
Play logo

Znate li što bi taj tajni sastojak trebao biti? Odgovor je jednostavan, a to je vaš stav. Na njega utječe vaša energija i ono kako se trenutačno osjećate. Hoćete li se osjećati kao da ste na granici ili ćete biti opušteni, živahni i u seksi raspoloženju? Sve se to svodi na vaš stav, a evo i kako on utječe na vaš romantičan život.

Zapamtite da ste vi sami odgovorni za vašu sreću. Sigurni smo da za vas ovo nije nikakva novost, ali bi vas moglo iznenaditi koliko ljudi krene na romantično putovanje očekujući da će ih partner učiniti sretnima. Ako želite sebe učiniti sretnima i ugodnim društvom za druge, najbolja je ideja da kod kuće ostavite sve osude i kritike. Svi smo mi skrojeni na takav način da se u nekom trenutku možemo opustiti i iz glave izbaciti loše misli. Usredotočite se na ono što cijenite u svom okruženju i ne obraćajte pozornost na stvari koje vam se sviđaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajite ljubav u svom srcu. S ljubavlju u srcu dobivate neku magnetičnu privlačnost. Zar ne biste željeli biti u društvu nekoga kome je srce ispunjeno ljubavlju? Pogotovo ako je to netko tko bi trebao biti vaš suputnik. To je ono što želite da partner prima od vas, ali i osjeća prema vama. Vaš će stav ili privući ono što želite od svog partner ili će mu to nagovijestiti.

Pokrenite svoja osjetila. Obratite pažnju na mirise, cvrkut ptica i vjetar koji miluje vaše obraze. Obratite pažnju na cvijeće, koru drveća i zemlju ispod vaših stopala. Budite u ljubavi sa svojim unutarnjim bićem i sa sposobnošću da iskusite sve ovo. Drugi aspekt vašeg unutarnjeg bića je sposobnost da osjetite drugu osobu. Trenuci kada se nećete moći prepustiti svojim čulima je vrijeme kada ćete biti opterećeni nekim možda lošim mislima u svojoj glavi. Najbolje je da tada 'izađete' iz svoje glave i prebacite se u svoje srce.

Pokušajte potpuno doživjeti svog partnera. Možda nije baš najbolja ideja da se oslanjamo na jednu osobu koja bi trebala biti naš najbolji prijatelj, ljubavnik, podrška i pratitelj. To je razlog zbog kojeg mnogi turisti provedu previše vremena na svojim mobilnim telefonima ili u slanju mailova kontaktirajući sve te bitne osobe. Doživljavanje jedne osobe u svim ovim ulogama može biti težak zadatak, ali to je moguće. Samo vaše uplašene misli mogu vam stati na put. Ako unaprijed znate da ne morate vjerovati u njih, izbjeći ćete negativna osjećanja. Kada izbjegnete negativne osjećaje stvorit ćete stav otvorenije osobe koju je zabavno imati u svom društvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Otpustite sve svoje strahove. Strahovi koje osjećate neće u vama ostati zauvijek. Moguće je osloboditi ih se, a odličan je osjećaj kada ih otpustite iz sebe. Naši osjećaji mogu biti preplavljujući s vremena na vrijeme, ali ne smijete dopustiti da vas oni savladaju. Osjetite svoje misli, pa ih onda pustite da mirno nestanu. Kada se opustimo, misli i osjećaji lako teku kroz nas, nemamo tendenciju da ćemo se 'zakačiti' na loše osjećaje kada smo opušteni, kao što to često činimo kad smo napeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pustite dijete u vama da se igra. Volite i njegujte dijete u sebi i pustite ga na slobodu. Budite kreativni, strastveni, lukavi i avanturističkog duha. Osjećate ćete se kao da vam je ponovno šesnaest. Možete prepraviti osobnu povijest i stvoriti neku potpuno novu sliku o sebi. Postoji toliko načina da budete kreativni i zabavite se. Vaš razigran stav će najvjerojatnije izazvati neke kreativne ideje kod vašeg suputnika.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo