Play ponuda

DOBRO JE ZNATI / Poruke na WhatsAppu možete čitati bez da sugovornik vidi vaš ‘seen’: Evo trika kako to napraviti

Foto: Profimedia

Mnogo ljudi nije svjesno da postoji trik na WhatsAppu koji će vam omogućiti da pročitate primljene poruke u cijelosti, a da ih uopće ne otvorite

13.3.2023.
18:15
Profimedia
Play ponuda

WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje. Mnogi korisnici WhatsAppa možda nisu svjesni da mogu pročitati poruke u cijelosti bez otvaranja, piše Mirror.

Izvor: Pixabay

WhatsApp

Na Androidu, prvo biste trebali pritisnuti dugme za početni zaslon i otvoriti stranicu izbornika. Zatim biste trebali dodirnuti Widgete, koji će prikazati sve dostupne widgete. Pronađite widget '4 x 1 WhatsApp' i povucite ga na bilo koju od svojih početnih stranica, dugo pritisnite kada ga dodate da biste ga povećali.

Ovaj trik je nažalost samo za korisnike Androida. Iako korisnici iPhonea mogu onemogućiti čitanje potvrda WhatsAppa u samom WhatsAppu, sprječavajući prijatelje, obitelj i suradnike da uoče te kvačice, to također znači da neće moći vidjeti dobivene poruke.

Ako imate iPhone i želite onemogućiti poruke, trebali biste dodirnuti 'više opcija' na WhatsAppu, prije nego što kliknete na 'opcije'. Zatim biste trebali prijeći na 'privatnost', gdje ćete dobiti opciju da isključite potvrde čitanja. Prema web stranici WhatsAppa, ova radnja, nažalost, neće onemogućiti potvrde čitanja za grupne razgovore niti će reproducirati potvrde za glasovne poruke jer 'ne postoji način da se te postavke isključe'.

Play ponuda