Play ponuda

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI BI SE DEFINITIVNO TREBALI IZBJEGAVATI: / Slobodno lutajući um Blizanaca izludit će jedan znak

Image

Ususret Superpara na RTL-u, izdvojili smo nekoliko horoskopskih znakova čija kombinacija se ne čini baš super

11.9.2020.
15:02
Play ponuda

Prema kompatibilnosti zodijaka, nisu sva ljubavna podudaranja zapisana u zvijezdama. Ususret novoj sezoni zabavne emisije Superpar, koju ćete od ponedjeljka moći pratiti na RTL-u, u nastavku pogledajte znakove koji nikako nisu superpar kada su zvijezde u pitanju.

Image
STRASTVENI BAJKERI RATKA I GORDON STIŽU U 'SUPERPAR': /

'Naše upoznavanje je rezultiralo tako da me pogodio zračnicom!'

Image
STRASTVENI BAJKERI RATKA I GORDON STIŽU U 'SUPERPAR': /

'Naše upoznavanje je rezultiralo tako da me pogodio zračnicom!'

BLIZANCI I ŠKORPION

Slobodno lutajući um Blizanaca ima tendenciju navesti svoje sugovornike da ima naizgled kontradiktorna mišljenja. Upravo to može izbezumiti Škorpiona, koji u svakom trenutku mora znati gdje im partner stoji na svemu. Ako im se tlo neprestano pomiče pod nogama, Škorpion se neće osjećati sigurno uložiti svoja srca u trajno partnerstvo. U međuvremenu, Blizancima je najudobnije u dinamičnom okruženju (živi pijesak je njihovo okruženje) i moraju biti prihvaćeni kao promjenjivi čudaci!

JARAC I STRIJELAC

Ako se Jarca može sažeti u jednu riječ, to bi bilo "profesionalno". Vrijedni su, ambiciozni i 'zakopčani'. To znači da su ozbiljni u onome što žele, što može stvoriti nevjerojatno romantične i pouzdane životne partnere. Strijelac je, pak, više o onoj genijalnoj vibraciji pomiješanoj sa šarmantnom početničkom srećom. Koga briga ako se kasno pojave s nepočešljanom kosom i neusklađenim gumbima? Znaju da mogu šarmirati sve u sobi da im oproste. Osim Jarca. Oprostite, oni samo žele da Strijelac stigne na vrijeme.

LAV I RIBE

Osjetljive Ribe preplavljene su karmičkom mudrošću i empatijom za druge. Dok su hrabri Lavovi preplavljeni ljubavlju prema sebi i odanošću svojoj posadi. Sukladno tome ne traže ništa manje od partnera. Lav bi se mogao vratiti kući zbog suradnika koji je ukrao slavu za još jednu ideju, dok bi Ribe mogle početi vidjeti drugu stranu priče (možda je Lav samo nesiguran jer je netko drugi unaprijeđen prije njega).

Play ponuda
Play ponuda