Play ponuda

Otkrila gole grudi slučajnom prolazniku

shimmer fallback
9.6.2012.
17:11
Play ponuda

Nakon što je nosila jesensku reviju za Alexandera Wanga, kanadska ljepotica Shalom Harlow stalno "iskače" iz časopisa i reklamnih kampanja. Nedavno se i pojavila u cameo ulozi za Cartierov nakit.

Ovog puta Shalom se odmaknula od glamuroznih modnih priča i snimila naslovnicu za ljetno izdanje časopisa Oyster (broj je posvećen superženama) u prilično opuštenom izdanju, bez imalo šminke i nonšalantno svezane kose u punđu. No u ležernom i otkačenom izdanju snimila je i editorijal pod vodstvom Cass Bird, čije fotografije jedino i mogu ispasti tako opuštene i zaigrane.

No na snimanju Shalom se spontano pridružio i punker, koji se igrom slučaja našao blizu hotela Bowery u New Yorku, gdje je ručao. Kako je došao, tako je i trajno ostao sa Shalom na fotografiji za editorijal. Dotičnom gospodinu, koji je u New York došao na godišnji iz Velike Britanije, zaista se osmjehnula sreća. Ali Shalom, kao iskusnom supermodelu, nije zasmetao, nego je samo spontano digla majicu i pokazala mu grudi. Imat će što prepričavati kad se vrati u svoju domovinu.

Play ponuda
Play ponuda