Ne biste vjerovali koliko RiRi troši samo na frizuru

Rihanna se neprestano pojavljuje s novim frizurama, koje potom svi počinju kopirati. No, jeste li se ikad zapitali koliko izdvaja za održavanje izgleda, točnije frizure?

7.8.2011.
20:17
VOYO logo

Sudeći po pisanjima britanskih medija, Rihanna tjedno samo na frizuru troši 14 tisuća funti, što je gotovo 120 tisuća kuna, i to samo zato jer usluge prima od vodeće frizerke u Hollywoodu.

Pjevačica s Barbadosa dnevno iskešira dvije tisuće funti, što je nešto više od 17 tisuća kuna, za usluge celebrity frizerke Ursule Stephen, a sve kako bi u svakom trenutku bila u skladu s aktualnim modnim trendovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rihanna voli biti pionirka novih stilova, no to je košta pravo bogatstvo. U jednom tjednu se mora pojaviti na nekoliko društvenih događaja, a održavanje izgleda itekako košta. Ursula se brine za njezinu frizuru i neprestano je uz Rihannu. Iako sve troškove plaća njezin menadžment, morate se zapitati zašto Rihanna i dalje ustraje na tome da pored nje neprestano bude osoba koju masno plaća', kazao je prijatelj pjevačice.

Početkom godine Rihanna je priznala da voli 'flertovati' s modom, a Kim Kardashian nedavno ju je nazvala ikonom i trendsetericom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107280670006 arti-201106290320006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo