Papanje trešnji nikad nije bilo jednostavnije!
(Foto: DIY Home Life)
Trešnju stavi na vrh boce pive, uzmi kineski štapić i istisni košticu koja će pasti u čašu. Ako ti se da. Ako ti se ne da, jedi staromodno, pljujući koštice gdje god stigneš.
Prije nego što su se pojavili svi mogući kuhinjski aparati, alati i razna pomagala u kuhinji, postojala je baka sa svojim trikovima za skoro svaku moguću i nemoguću situaciju u kuhinji. Iako sada imamo u velikoj mjeri pomoć tehnike na svakom koraku ponekad je lijepo vratiti se 'staroj školi' kako bismo riješili određene situacije prilikom pripreme obroka za nas i našu obitelj. Nemate valjak kod kuće, a hitno morate razvaljati tijesto? Nema problema, sigurno u kući imate neku bocu koju kožete iskoristiti umjesto valjka. Voće vam se svaki put prebrzo posuši iako ste učinili sve da ga duže očuvate? Baka sigurno ima najbolji način da to učinite kojeg se niste sjetili! Kako bi prolistali kroz bakine savjete, stisnite 'SLJEDEĆA'
(Foto: DIY Home Life)
Trešnju stavi na vrh boce pive, uzmi kineski štapić i istisni košticu koja će pasti u čašu. Ako ti se da. Ako ti se ne da, jedi staromodno, pljujući koštice gdje god stigneš.