Nikada dosadno / Bacanje sjekire, penjanje, razbijanje stvari: Ove aktivnosti u Zagrebu odlične su za zabavu i rješavanje stresa

Image
Foto: Axe Throwing Zagreb, Bowling Bar

Pored mnogih muzeja u Zagrebu, klubova, kina i kafića, u glavnom gradu možete kvalitetno provesti slobodno vrijeme u društvu obitelji i prijatelja i kroz druge aktivnosti. Primjerice, možete se penjati na umjetnim stijenama, kuglati se, igrati društvene igre... Kliknite 'SLJEDEĆA' jer smo izdvojili najbolje ocijenjene zanimacije:

9.1.2020.
16:28
Axe Throwing Zagreb, Bowling Bar
VOYO logo

Axe Throwing Arena

U paviljonu 35 Zagrebačkog velesajma, unutar kojeg se nalaze Karting Arena Zagreb i Escape Room Arena, najveći escape room u Hrvatskoj, otvorena je i Axe Throwing Arena, prva takva atrakcija kod nas! (službena stranica Axe Throwing Arene) 

Iako tako zvuči, bacanje sjekira nije opasnije od pikada ili kuglanja. Igrači slijede upute iskusnih instruktora koji im prije igre objasne pravila i demonstriraju tehniku sigurnog bacanja. Sjekira se baca prema meti udaljenoj 365 cm, a samo dva igrača mogu istovremeno biti u ogradi uz sinkronizirano bacanje i podizanje sjekira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Axe Throwing Arena je posebnu pozornost posvetila uređenju interijera, kako u estetskom, tako i u sigurnosnom smislu. Svi boxevi unutar kojih se bacaju sjekire su ograđeni i osigurani, a scene odbijanja sjekira, kakve smo gledali na YouTubeu i Instagramu, ovdje nisu moguće. Uređenje interijera potpisuje slovenski umjetnik Dušan Erjavec,”.

Axe Throwing Arena od ponedjeljka do petka radi u terminu od 16 d 23h, a subotom i nedjeljom od 12 do 23h. Grupne igre se mogu rezervirati na info@axethrowingarena.hr, na broj mobitela 99 8414880,  preko Facebook stranice, a uskoro i preko axethrowingarena.hr weba. CJENIK možete pogledati OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/8
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo

Još iz rubrike

Image
ZEZNUT MATERIJAL /

Zagladite lanenu odjeću bez glačala: Pogledajte trik, nabori nestaju kao od šale