Dobar susjed zlata vrijedi / 15 poruka naših najdražih susjeda: Uvijek vide kad ti dođu dečko ili cura, a kad ti netko provali, nitko ništa nije čuo

Image
Foto: Buzzara.hr

Dobrosusjedske odnose korisno je održavati iz nekoliko očitih razloga, a osim toga lijepo je imati nekoga tko će vam pripaziti na dom dok ste na putu ili pak nekoga s kim možete s vremena na vrijeme malo tračati. Međutim, postoji i druga strana medalje. Samo za vas, sakupili smo TOP 15 hitoidnih poruka susjeda diljem Hrvatske, a kako bi prolistali kroz našu fotogaleriju, stisnite SLJEDEĆA

7.12.2018.
16:02
Buzzara.hr
VOYO logo

'Rat' porukama susjeda zbog previše ljubavi

Na popularnoj Facebook stranici 'Dnevna doza Dalmatinca' u nedjelju je jedna objava nasmijala cijelu državu. Porukom 'stari' susjedi opominju nove i mlade da su preglasni u svom vođenju ljubavi. Nije dugo trebalo da prozvani zaljubljeni par odgovori svojim sustanarima. "Dragi susjedi! Kao mladim ljudima koji se vole drago nam je da nam želite dobrodošlicu. Ali nam i nije baš drago da non stop slušamo vašu djecu kako urliču i žene koje viču na muževe. Voljeli bismo kad bi svijet bio sretno mjesto bez nasilja i uplakanih dječjih lica i nesretnih žena. Samo ljubav!!... ", napisali su i potpisali se kao 'Dragi novi susjedi s 3. kata'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovorili su tako ne baš dobronamjernom pismu kojim su im susjedi izrazili dobrodošlicu u "njihovu zgradu" prigovorivši im zato što ih čuju u ljubavi. Odnosno, "Non stop slušati kako urličete. Jasno nam je da se parite, ali dajte pobogu stišajte malo te životinjske glasove", stoji u prvoj poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo očekivali da će diplomirati

Fotografija koja je objavljena na FB stranici 'Dnevna doza lepog', postala je viralni hit, a kako i ne bi, kada poruka predstavlja klasični studentski 'problem' u kojem  su se mnogi prepoznali. "Dragi susjedi, ispričavamo se zbog večerašnje buke iz stana! Nevena je diplomirala (ni mi nismo ovo očekivali, zato i ovoliko slavimo)", piše na poruci iz jedne beogradske zgrade. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Solinu borba za Gloriju

Neki ljudi jednostavno vole red - vratite onbo što ste uzeli, pa makar se radilo samo o časopisu.

Susjedo, pa vi imate ljubavnika!

Ova poruka upućena susjedi u Splitu vrlo je neugodna, ali je uspjela nasmijat korisnike društvenih mreža. Pomorci koji su vidjeli ovu poruku sigurno su se zabrinuli...

Image
Foto: Facebook/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca
Image
Foto: Facebook/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca

(Foto: Facebook/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca)

Split. Kad se žensko da u akciju.

Ovo nije ljutita poruka sustanara, ovo je možda početak jedne velike ljubavi.

Uskoro će Noć vještica, pa imajte na umu da vam neće svatko otvoriti vrata

Poruka sustanarima i ostatku naroda koji će im zvoniti na vrata. Lijepo je da se brinu za zdravlje svojih susjeda.

Svaka zgrada ima stanara koji svaki dan pomalo buši...

Ružno je kad se susjedi zbog nedostatka komunikacije počnu svađati, bez da su ranije porazgovarali o svojim međusobnim zamjeranjima. Zato je ova poruka možda početak jedne lijepe susjedske priče.

Čovik renta stan i na zidu ima pr(a)vilnik koji se ne smi skinit.

10. Zapovijed je najbolja hahaha jos samo fali da je napisao: jer moram kopati po vasim osobnim stvarima dok vas nema :)

Split. Otvorite braća prozore.

"Promaja je u Dalmaciji opasna ka ebola po Africi.. Od smrada nece nitko "partit" al od promaje - ufff!! Dalmatinska tiha ubojica...", jedan je od najboljih komentara na ovu fotku.

Bezobrazni studenti

Od kolijevke pa do groba - najbolje je đačko doba. Dobra stara poslovica. Mi bi još dodali - najbolje je studentsko doba. Učiš, zezaš se, malo sa strane zarađuješ... Pustite mlade da žive!

(Foto: Facebook)

https://scontent.fzag1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/17879911_1279832062052348_2019458215218196762_o.jpg?_nc_cat=102&oh=5f5032e4e68d01aaaa2b7c808bd9010b&oe=5C5D227F

Ono kad te život podsjeti da su najveći među nama zapravo oni najmanji i najtiši

Fotografija je u kratkom vremenu pokorila društvene mreže što samo dokazuje koliko smo kao društvo izgubili vjeru u dobro. "Ono kad te život podsjeti da su najveći među nama zapravo oni najmanji i najtiši, da biti vjernik ne znači ništa nego biti čovjek, da je život lijep i nikakav drugačiji, prepun divnih naizgled malih priča zbog kojih se sigurna sam, ova zemlja i dalje okreće. I da zbog toga vrijedi živjeti i – vjerovati. Nebo i kada nam da hladne dane, nikada ne zaboravi na onaj nužan tračak sunca", komentar je jedne Zagrepčanke dirnute porukom susjeda koji je na vratima zgrade ostavio ni manje ni više nego – svoje srce!

(Foto: Facebook)

https://svakidan.info/wp-content/uploads/2018/02/poruka-foto.jpg

'LJEP pozdrav'

Možda je pisac ovim pismom htio da ga se shvati ozbiljno, no kako bi ga se shvatilo ozbiljno kad je ovako nepismen?

(Foto: Facebook)

https://scontent.fzag1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/11921708_857718820949416_6708900710538747560_n.jpg?_nc_cat=108&oh=ba20746f3feb8e460d46b13644e3ce09&oe=5C1ACE29

U jednome splitskome portunu

Iz Splita - uvijek lijepe želje i pozdravi :)

Eto što ti je imati dobrog susjeda!

Šibenik, poruka za prodavačicu u trafici. Dida posla unuka po FILM ZA SUSIDA. 
Nije za njega.. Dobar susjed će sve napraviti za tebe pa čak i kupiti pornić na kiosku...

Dražesna dobrosusjedska korespodencija iz jednoga portuna

Kad se male ruke slože, sve se može. Pa za što se plaća pričuva?

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo