SPAŠAVA SVE ŽIVOTE / Medicinska sestra posvojila malenog psića pacijentice koja je preminula: 'Promijenili su mi život'

Image
Image

Pacijentica, koja je bila neizlječivo bolesna nije imala djece, nije imala obitelj u blizini. 'Dakle, sve što je zapravo imala bio je ovaj pas' rekla je sestra

31.7.2022.
18:51
VOYO logo

Medicinska sestra iz američke Georgije postala je heroj za malog psa nakon što je usvojila kućnog ljubimca pacijentice koja je preminula. U intervjuu za WSB-TV objavljenom u srijedu, Kim Still govorila je o svojoj odluci da posvoji Jaxa, mješanca čivave njezine pacijentice. "Nikada nisam mogla pretpostaviti kakvu vezu razvijaš s nekim ljudima kada se brineš o njima", rekla je Still.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjetili trenutnu povezanost

"Upravo su mi potpuno promijenili život", kaže. Still i njezina pacijentica osjetili su trenutnu povezanost kad su se prvi put sreli. Pacijentica, koja je bila neizlječivo bolesna, također joj je povjerila da je zabrinuta što će biti s njezinim psom kad umre. "Nije imala djece, nije imala obitelj u blizini. Dakle, sve što je zapravo imala bio je ovaj pas", kaže  Still za WSB-TV.

Nakon što je pacijentica umrla, njezina je obitelj obavijestila je Still da su psa Jaxa predali u sklonište.  "Bila sam jako zabrinuta da mu neće biti pružena prilika i da će možda biti uspavan ako ne izađe iz skloništa", rekla je Still. Ubrzo nakon toga, Still je otišla u sklonište i sama usvojila Jaxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislila sam da ga se nikad neću riješiti", rekla je. "Bio je tako sladak, on je jedan od najljubaznijih pasa ikada."

Kao odgovor na Jaxino posvojenje, njeni kolege dali su joj  posebnu nagradu za iznimno suosjećanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo