Play ponuda

RASPLAKAT ĆE VAS SUDBINA OVOG LABRADORA: / Vlasnik završio u bolnici, a on na cesti - možete li mu pružiti topli dom?

Image
Foto: Facebook

Bono je labrador star devet godina i luta pokraj kafića u Velikom Trgovišću

17.10.2018.
19:35
Facebook
Play ponuda

Nema ništa gore nego kada se nakon godina vjernosti i prijateljstva pas mora rastati od svoga čovjeka. Takva potresna sudbina zadesila je i ovu divnu dušicu, čiji je vlasnik zbog bolesti ostao bez nogu i u kolicima. Nalazi se u bolnici i tamo će provesti još nekoliko narednih mjeseci, a o psu se nema tko brinuti te je završio na ulici i sada traži novi dom i nove ljude koji će mu pružiti sigurnost i toplinu.

Djeca ga maltretiraju

Bono je labrador star devet godina i luta pokraj kafića u Velikom Trgovišću. "Gosti se redovno bune da im pas smeta. Kafić se nalazi uz glavnu cestu koja je poprilično prometna, ljudi se brzo voze i nitko ne pazi i bojimo se da ga ne lupi auto. Isto tako, nasuprot kafića je i Osnovna škola. Djeca su grozna te ga svakodnevno maltretiraju i tjeraju. Pokušavali smo doći do vlasnika dulje vrijeme i u petak se konačno javio, te smo dobili dozvolu da mu pronađemo NOVI DOM!", stoji u objavi Eleonore Hrupelj na Facebooku.

Image
LARA JE BILA ODAN PAS ČUVAR, A ONDA JE SE VLASNIK ODREKAO: /

Može li netko spasiti ovu divnu kujicu?

Image
LARA JE BILA ODAN PAS ČUVAR, A ONDA JE SE VLASNIK ODREKAO: /

Može li netko spasiti ovu divnu kujicu?

Javite se!

S obzirom na to da dolazi zima i hladno vrijeme, psu je pod hitno potreban smještaj, makar i privremeni, navodi se. "Cijepljen je i čipiran. Nije kastriran, ali će biti, kada mu se nađe smještaj", piše pokraj fotografije tužnoga Bona.

Ako smatrate da možete pomoći da se spasi ova izgubljena duša, javite se Marini na broj 098 9228 211 ili Vedrani Ožegović u inbox ili na mobitel 0996456773.

Play ponuda
Play ponuda