LJUBAV PREMA NAPUŠTENIM MAČKAMA / Održana je šesta godišnjica udruge Hrabre njuške: Prisustvovala su brojna poznata lica

Image
Foto: Privarna arhiva

Sinoć je u prostoru Lemon marketa u Zagrebu obilježena šesta godišnjica udruge Hrabre njuške

14.6.2024.
18:06
Privarna arhiva
VOYO logo

Sinoć je u prostoru Lemon marketa u Zagrebu obilježena šesta godišnjica udruge Hrabre njuške, humanitarne organizacije koja već šest godina s velikom predanošću zbrinjava i udomljava napuštene mačke. Događaj je okupio volontere, udomitelje, prijatelje udruge i brojne poznate osobe, podižući svijest o važnosti brige za napuštene životinje.

Image
sve ih je manje /

Ovo su najugroženije biljke i životinje u Hrvatskoj: Kako spriječiti da potpuno izumru?

Image
sve ih je manje /

Ovo su najugroženije biljke i životinje u Hrvatskoj: Kako spriječiti da potpuno izumru?

Poznati influenceri i slavne osobe kao što su Emili Dragaš, Patricia Vodopija, Katarina Bačurin također su podržali događaj, skrećući pažnju na važnost brige za napuštene životinje. Sponzori Josera, WowZen, Ecodog i AdTab velikodušno su osigurali poklon vrećice za donatore, čime su dodatno uljepšali atmosferu proslave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Privatna arhiva

Upoznali su životinje

Uz humanitarni buvljak i dječje oslikavanje lica večer su uljepšali i glazbeni nastupi Noe Rupčić, Stephany Domitrović, Filipa Rudana i Lu Jakelić.

Posebni gosti večeri bilo je i nekoliko mačaka iz udruge koje su bile prava senzacija na događaju. Posjetitelji su imali priliku iz prve ruke upoznati ove divne životinje, što je dodatno pridonijelo podizanju svijesti o važnosti udomljavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

“Ovaj događaj je naš način da se zahvalimo nevjerojatnoj zajednici volontera i podržavatelja koji su uz nas kroz sve ove godine,” rekla je Ivana Matoković, predsjednica udruge Hrabre njuške. “Njihova predanost omogućuje nam da nastavimo našu misiju spašavanja i udomljavanja mačaka u potrebi.”

Image
Foto: Privatna arhiva

Udruga Hrabre njuške već šest godina predano radi na spašavanju i udomljavanju napuštenih mačaka, pružajući im potrebnu medicinsku skrb, ljubav i pažnju kako bi im pomogli da se oporave i pronađu zauvijek domove. Udruga se oslanja na mrežu volontera koji svakodnevno posvećuju svoje vrijeme i energiju brizi za ove životinje, kao i na donatore čija financijska podrška omogućuje kontinuirani rad na terenu, nabavku hrane, lijekova i ostalih potrepština.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Dobila kaznu jer hrani mačke na javnoj površini: Treba platiti 132 eura, a živi od 172 eura mjesečno

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo