Play ponuda

VODITELJICU VJERSKE EMISIJE IZVRIJEĐALI ZBOG IZGLEDA, ONA IM PROPISNO SPUSTILA: / 'Moja g***ca nije vaš problem'

Image
Foto: Twitter

Vrijeđali su je na temelju izgleda i volontiranja u crkvi, ali voditeljica je trolovima pošteno spustila.

6.2.2018.
9:44
Twitter
Play ponuda

Vođenje nove radijske emisije u primetimeu na najvećoj britanskoj radijskoj postaji znači da ne možete udovoljiti svim ljudima u isto vrijeme. To je na teži način saznala ugledna radijska voditeljica Kate Bottley. I dok je većina nahvalila njezin entuzijastičan pristup slušateljima u emisiji Good Morning Sunday, bilo je, naravno, i trolova koji su je izvrijeđali, a jedan ju je čak prozvao zbog debljine.

Voditeljica je imala spremne odgovore

Vesela 42-godišnja majka dvoje djece nije tek tako dopustila da je prozivaju zbog koječega te je pravodobno reagirala na Twitteru i pošteno spustila dežurnom trolu koji ju je nazvao "debelom vikaricom". "Moja g***ca i njezina debljina nisu tvoj problem. Ljubazno molim da svoje uvredljive gluposti ispoljavaš negdje drugdje. Nitko ih ne želi slušati", napisala mu je Bottley.

Image
UREDNICA N1 TELEVIZIJE O GNJUSNIM PORUKAMA: /

'Kritika je poželjna, uvrede toleriram, ali prijetnje neću'

Image
UREDNICA N1 TELEVIZIJE O GNJUSNIM PORUKAMA: /

'Kritika je poželjna, uvrede toleriram, ali prijetnje neću'

Drugi ju je korisnik pitao zašto nije u crkvi nedjeljom ujutro, ali i za njega je voditeljica imala spreman odgovor: "Hej, hvala na pitanju. Ja sam neplaćena ministrantica u našoj crkvi koja obavlja svoje zadatke nedjeljom navečer i tijekom tjedna, a i moj medijski posao je dijelom svećeništva koji se zove #everyblessing", prenosi Daily Mail.

Podrška sa svih strana

Mnogi su korisnici Twittera pohvalili i ohrabrili voditeljicu. "Dobro rečeno, Kate. Takozvani trolovi koji vrijeđaju na tjelesnoj osnovi trebaju biti izbačeni s Twittera prije nego što nalete na nekoga tko će njihove uvrede primiti srcu", samo je jedan od komentara podrške. Stotine su ljudi rekle kako uživaju u njezinu showu nedjeljom ujutro. "Bila si predivna jutros, Kate. Uživala sam u svakoj minuti", poručila joj je jedna korisnica.

Play ponuda
Play ponuda