elitna maca! / Upoznajte najbogatiju mačku na svijetu

Najbogatija mačka na svijetu snima reklame, zarađuje astronomske svote novca, ima svoje sluškinje, svoje asistente i živi na doista visokoj nozi

8.4.2015.
18:12
VOYO logo

Ona je uspješna poduzetnica koja je prošle godine zaradila nevjerojatnih četiri milijuna dolara. Ona je plavooka ljepotica koja iza sebe ima nekoliko reklamnih kampanja poput onih za kozmetičku i automobilsku industriju. Štoviše, ima vlastitu kozmetičku liniju. I ništa tu ne bi bilo čudno da ona nije - mačka! Njezino ime je Choupette Lagerfeld

Kako joj slava ne bi udarila u glavu brine njezin 81-godišnji vlasnik Karl Lagerfeld koji uspješno kombinira vođenje mačje i vlastite karijere. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne dopuštam joj da reklamira prehrambene proizvode i takve stvari. Presofisticirana je ona za to. Mrzi druge životinje i djecu. O njezinoj prekrasnoj bijeloj dlaci brinu dvije sluškinje, koje joj rade i tretmane za oči i zabavljaju je. Ona je centar svijeta. Inspiracija za eleganciju i stav", kazao je njen ponosni vlasnik.

Prva mačka u svijetu modelinga, čim otvori oči, na raspolaganju ima dvije asistentice koje brinu i o njezinom Instagram profilu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U njezin luksuzan život mnogi su zavirili zahvaljujući knjizi o njezinu životu nazvanoj Choupette: privatni život elitne modne mačke. 

Život na relaciji Pariz, London i New York itekako godi Chupette Lagerfeld. A kako i ne bi kad joj broj nula na računu rapidno raste!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo