FIT I SRETNA / Otopila 26 kilograma u četiri mjeseca: 'Ne trebate se odreći omiljene hrane'

Image
Foto: Instagram

Konzumiranje proteina odličan je način za mršavljenje jer potiče metabolizam i pomaže u izgradnji mišića

3.6.2024.
12:57
Instagram
VOYO logo

Majka dvoje djece Nicola Wakeland imala je 127 kilograma, a zahvaljujući tome što je zamijenila nezdravu hranu s tri hranjiva obroka dnevno sada je teška 101 kilogram, piše gbnews.

Nicola je medicinska sestra, a borila se s težinom. Često je jela brzu hranu između napornih smjena. Međutim, znala je da svoju prehranu mora promijeniti kada su krvni testovi pokazali da se izlaže opasnosti od srčanih bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BYE-BYE, SALO! /

Tri namirnice trebate izbjegavati da biste brzo smršavjeli: 'Jedite ovo umjesto njih'

Image
BYE-BYE, SALO! /

Tri namirnice trebate izbjegavati da biste brzo smršavjeli: 'Jedite ovo umjesto njih'

"Moja dnevna prehrana obično se sastojala od zdjelice žitarica za doručak, a zatim dostave iz nekog fast fooda za ručak i večeru. Probala sam različite dijete i brojanje kalorija, ali pošto nisam imala vremena ni energije za kuhanje ili pripremu obroka, nijedna mi nije odgovarala", ispričala je.

"Počela sam se osjećati beznadno, ali onda sam otkrila da zdrava prehrana ne mora oduzimati mnogo vremena te da se ne trebate odricati hrane", dodala je medicinska sestra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nicola je uz pomoć jednog online servisa pronašla način kako dodati zdrave obroke i grickalice u svoju dnevnu rutinu. Sada, između ostalog, jede burritose za doručak, rižu i piletinu, proteinske pizze kao i tri visokoproteinska međuobroka dnevno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opasnost od ozbiljnih srčanih bolesti

Konzumiranje proteina odličan je način za mršavljenje jer potiče metabolizam i pomaže tijelu u izgradnji mišića.

"Mršavljenje za mene nikada nije bilo pitanje izgleda, iako cijenim to što mi sada uniforma dobro pristaje i osjećam se ugodnije u svom tijelu, moji glavni razlozi za ovu promjenu bili su da budem zdravija i jača", rekla je Nicola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Umjesto da se fokusiram na brojku na vagi, više me zanimalo kako će se moje zdravlje poboljšati dok budem gubila na težini", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada su mi stigli prvi rezultati krvnih pretraga, iznenadila sam se kada sam saznala da su moje razine omega-6 u nezdravom rasponu, što znači da sam bila u opasnosti od ozbiljnih srčanih i autoimunih bolesti, pa sam se, kao majka dvoje djece, jako zabrinula", otkrila je.

Mršavljenje uz uživanje u hrani

"U samo četiri mjeseca od početka dijete, moje razine omega-6 dosegle su zdrav raspon i sada vidim veliku razliku u svom raspoloženju i razini energije", istaknula je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbolja stvar kod moje nove dijete je to što iako je zdrava i hranjiva, zadovoljava moju želju jer i dalje mogu uživati ​​u pizzama te jelima s tjesteninom i kolačićima", kazala je medicinska sestra.

"Oduvijek sam bila emocionalni izjelica, pa činjenica da još uvijek mogu jesti neku od svojih omiljenih namirnica znači da osjećam manje krivnje i nikad se ne osjećam zakinuto", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan od najponosnijih trenutaka u mom životu bio je kada su me moja djeca čekala na cilju kada sam završila triatlon, što se nikada ne bi dogodilo da nisam promijenila svoje nezdrave prehrambene navike. Želim da moja djeca odrastaju u okruženju u kojem je normalno jesti hranjivu hranu, a ne onu masnu i brzu", ispričala je Nicola.

Ako vas je ova mlada medicinska sestra inspirirala da i vi izgubite višak kilograma, detaljan vodič kroz mršavljenje možete pronaći OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Tajni kupci obišli trgovine i mesnice u Zagrebu: 'Sa zdravstvenog aspekta nemam riječi'

FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo