OGLAS

Dolazi ljeto / Nije još kasno: možete se boriti s celulitom i preko noći

Image
Foto: Thinkstock

Većinu nas lipanj i predstojeći godišnji odmori uhvatili su potpuno nespremne za sezonu kupaćih kostima - no, nije još kasno

27.6.2020.
9:00
Thinkstock
VOYO logo

Hormon nadbubrežne žlijezde kortizol među ostalim je odgovoran za regulaciju metabolizma i ATP-a, energetske zalihe potrebne masnim stanicama (adipocitima) za aktivaciju i započinjanje procesa lipolize i eliminacije uskladištenih masnoća.

Kortizol ujutro proizvodimo u velikoj količini, a kako dan odmiče tako i proizvodnja pada te je prilikom spavanja minimalna. Uz to nema ni energetske zalihe (ATP-a), pa masne se masne stanice prestaju eliminirati i počinju se se skladištiti, budući da se aktivira proces stvaranja masnoća – lipogeneza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Stručnjaci iz Laboratorija Elancyl znaju da je potrebno probuditi metabolizam, stoga su razvili posebnu formulaciju Elancyl Slim Design NOĆ – inovaciju protiv celulita s pojačanim djelovanjem tijekom noći. Uz već dobro poznato i provjereno djelovanje [Kofein kompleksa]3D s izravnim djelovanjem protiv otvrdnjavanja tkiva kao jednog od glavnih uzroka nastanka "narančine kore“, tu je i iskorak u novu dimenziju – buđenje staničnog metabolizma tijekom noći.

Biotehnološki dobivena molekula GP4P u masnim stanicama se pretvara u zalihu energije (ATP) te tako aktivira mehanizme za oslobađanje uskladištenih masnoća tijekom noći. Zahvaljujući novoj, jedinstvenoj i još učinkovitijoj formuli, naš metabolizam radi za nas dok mi spavamo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Stručnjaci iz Dermatoloških laboratorija Elancyl svjesni da su većinu nas lipanj i predstojeći godišnji odmori uhvatili potpuno nespremne za sezonu kupaćih kostima. Stoga su za sve kampanjce među nama pripremili popust od 30 posto za sve Elancyl proizvode koji će do kraja lipnja ili do isteka zaliha biti aktualni u svim bolje opremljenim ljekarnama. Elancyl također podsjeća da je za uspješnu borbu s celulitom neophodan interdisciplinarni pristup, pa je tako uz adekvatnu Elancyl njegu potrebno redovito vježbati i zdravo se hraniti

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Azbuka našeg života
Love Island: All stars
Brak na prvu
Hell's kitchen
Dosje Jarak
default_cta
Poseta
Obiteljske tajne
Opake djeveruše
San snova
Priča o čarobnjaku
default_cta
Zbrka u uredu
Ljubavna zamka
Trener ubojica
VOYO logo