Moderne kolekcije / Nakit je modni detalj koji zaokružuje cijeli 'look', ali prije svega i lijepa uspomena

Image

Nenametljiv nakit koji odlično upotpunjuje svaku modnu kombinaciju mlađih cura, ali i svih koji se tako osjećaju, svojim će prekrasnim izgledom uljepšati svako lice

30.11.2018.
10:42
VOYO logo

Nakit nije samo komadić predmeta koji nosimo, on je modni detalj koji podiže i zaokružuje svaku kombinaciju. Osim što ga kupujemo jer nam se sviđa, kupujemo ga i s nekom namjerom, a ona je najčešće da razveselimo neku dragu osobu. Nakit je prije svega uspomena, pravi podsjetnik na nekoga do koga nam je stalno. Vrijeme darivanja je pred vratima, a nakit je uvijek savršen poklon. Stoga je pravi izbor Charm Silver, u čijim najnovijim kolekcijama, svaka pripadnica ljepšeg spola može pronaći nešto za sebe.

Image

Ime moderne kolekcije koju krasi minimalizam i jednostavnost, glasi Charm Essentials. Nenametljiv nakit koji odlično upotpunjuje svaku modnu kombinaciju mlađih cura, ali i svih koji se tako osjećaju, svojim će prekrasnim izgledom uljepšati svako lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Romantični elementi, bezvremenske zvjezdice i vječni geometrijski elementi, samo su neki od motiva iz Charm Essentials kolekcije gdje se mogu pronaći uvijek popularne kružne naušnice u svim veličinama, moderne narukvice različitih tekstura i ukrasa te sasvim drugačije i posebne ogrlice raznolikog dizajna. Zlatna i roza pozlata dodaju poseban šarm ovoj kolekciji i apsolutan su must have.

Image

Charm Allure naziv je posebne kolekcije s većim i upečatljivijim komadima nakita, koji prekrasno pristaju svakoj poslovnoj ženi i odlično se uklapaju u svečane prilike, jer privlače pozornost svojim dizajnom i apstraktnim formama. Velike naušnice koje plijene pažnju, nezaobilazan su modni dodatak ove sezone, a Charm Allure kolekcija srebrnog nakita u svojoj jedinstvenoj ponudi ima sve što ćete obožavati ove zime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo