privukao poznate / Najmlađi dobili vlastiti modni tjedan: Prvi Kids Fashion Week

Lijepa naša ima čak tri modna tjedna za odrasle, a onaj četvrti, održan prošli vikend, namijenjen je - najmlađima! Prvi Kids Fashion Weekend u Zagrebu, okupio je kreatore, male ljubitelje mode i roditelje, koji su s velikim zanimanjem bacili oko na trendove, iz više nego unosnog svijeta dječje mode.

27.4.2014.
17:22
VOYO logo

To što su mali, ne znači da i oni ne vole prebirati po krpicama. Ovog su se vikenda na prvom Kids Fashion Weekendu okupili klinci koji već obožavaju glamurozni svijet mode.

Šminkalo se i uređivalo sve u 16 i sve to kako bi mali manekeni u svom najslađem izdanju predstavili ono najbolje iz svijeta dječje mode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vlada uzbuđenje među velikima,  a kamoli ne među njima. Ovo je projekt u koji se uložilo puno truda. Puno smo pripremali scenski nastup, djecu... Tako da smo svi prilično uzbuđeni", rekla je Vlatka Smolčić Hokman iz Kids Fashion Weekend.

Na prvom dječjem modnom vikendu predstavljen je najbolji hrvatski i svjetski dizajn za mališane. Desetak kreatora dalo je od sebe kako bi mali manekeni zabljesnuli na pisti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fashion team su profesionalni dječji modeli. Imam i svoju djevojčicu Irinu. Tako da je super raditi s djecom. Oni su vrlo ozbiljni i profesionalno shvaćaju posao modelinga", pojasnila je modna kreatorica Andrijana Subotić Pjajčik.

Drugi dan najvećeg modnog događaja za klince u Hypo Centar je privukao i brojne poznate roditelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

"Kad bi trebao birati, onda bih radije prihvatio da bude maneken nego vrhunski sportaš. Zašto? Zato jer vrhunski sport je prije svega vrlo nezdrav, a kad govorim o boksu svaka riječ je suvišna", priznao je bivši sportaš Stipe Božić.

"Sve su mi se jako svidjele. Pogotovo ova zdanja od Zigmana. Sve je jako slatko jer je dječje", dodala je Leonarda Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugoj večeri predstavili su se kreatori koji inače imaju posla s malo ozbiljnijim klijentima. Na završnoj reviji,  onoj Juraja Zigmana, posebna gošća bila je pobjednica Matellova natjecanja, Barbie mala modne dizajnerica.

Modni spektakl za klince završio je nastupom Franke Batelić, koja nam se pohvalila kako veza na daljinu s nogometašem Vadranom Corlukom funkcionira besprijekorno.

Klinci koji se na pisti ponašaju kao njihovi stariji idoli i odijevni komadi koje će zašareniti škole, vrtiće i parkove, dokaz su da je prvi vikend dječje mode u Lijepoj našoj bio sjajan potez!

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo