izjava će ga koštati posla / Direktor brenda Herve Leger: 'Naše haljine ne bi trebale nositi punašnije žene, žene s malim prsima i lezbijke'

Image
Foto: herveleger.com

U intervjuu za Daily Mail, izlistao je cijeli popis žena koje ne bi trebale nositi 'bandage' haljine koje su među omiljenima na crvenom tepihu

18.8.2015.
11:29
herveleger.com
VOYO logo

Patrick Couderc, koji stoji iza brenda Herve Leger , izjavio je kako žene s oblinama i lezbijke ne bi trebale nositi njegoe haljine.

U intervjuu za Daily Mail, izlistao je cijeli popis žena koje ne bi trebale nositi 'bandage' haljine koje su među omiljenima na crvenom tepihu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na toj listi našle su se punašnije žene, žene sa širokim bokovima i ravnim prsima te lezbijke.

"Ako si predana lezbijka i nosiš hlače cijeli život, sigurno ne želiš kupiti haljinu Leger dress. Lezbijke žele izgledati muškobanjasto", tvrdi Couderc dodajući kako ni žene koje nisu u cvijetu mladosti nemaju zašto kupovati modele slavnog brenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što ne primjećuješ je da je tvoje poprsje nekoliko centimetara prenisko jer imaš 55 i vrijeme je da shvatiš da više ne možeš pokazivati sve kao kad imaš 23", rekao je oštri Patrick.

Iz grupe BCBG Max Azria Group, glavne grupe Herve Legera, predstavnici brenda njegove izjave smatraju "šokantnima" i "užasnima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što reći nakon ovoga, osim toga da su mu vrata nakon ovoga vjerojatno otvorena... za odlazak.

I naravno, internet je 'eksplodirao' komentarima bijesnih djevojaka koje su rekle kako više neće nositi ovaj brend.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo