Pikantni bataci s anisom na meksički način

Piletina ima novi okus. Uz dodatak neobičnog anisa otkrit ćete daleki okus Meksika. Niste li ljubitelj ljutog, u pripremi koristite slatku mljevenu papriku.

21.7.2011.
17:44
VOYO logo

Priprema:

Batkiće očistite od masnoća, operite i zarežite nožem do kosti na nekoliko mjesta. Začinite mljevenom paprikom i mješavinom začina za piletinu. Meso peći u zagrijanoj pećnici 45 min. na 200°C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za to vrijeme sitno narezati povrće, dodati anis i prodinstati na maslinovom ulju, dodati sol, papar i mažuran. Ocijediti povrće i poslužiti ga uz batake koje smo prelili ostatkom maslinova ulja na kojem se dinstalo povrće, salatu od rajčica i pečeni krumpir. Dobar tek!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo