Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Tikvice u vinu s pinjolima i sirom

Pinjoli su plodovi borova roda Pinus, čiji se krupniji primjerci upotrebljavaju kao hrana i kao začin.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Priprema:

Luk nasjeckajte na tanke rezance i zgnječite češnjak. Operite pa uzdužno narežite tikvice, a oguljene rajčice narežite na kockice.

Na žlici zagrijanog ulja prepržite, a zatim dodajte rajčice, češnjak, šećer i lovor.

Kad se poprži, ulijte vino pa pirjajte dok ne ispari tekućina. Dodajte tikvice, kečap, limunov sok i ostatak ulja.

Posolite i popaprite. Kad provri, smanjite temperaturu i pirjajte još 25 minuta.

Prije posluživanja pospite pinjolima, naribanim sirom i nasjeckanim peršinom, a smjesom možete puniti izdubljenu rajčicu, papriku ili tikvicu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike