Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Svinjski kotleti na tavi: Pečeni svinjski kotleti na tavi s kivijem i ananasom

U našim krajevima svinjetina se najčešće priprema sa suhim šljivama i mrkvom ili pečena uz razne umake. Predlažemo recept koji će teškom mesu svinjetine egzotičan okus.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Sastojci za pripremu svinjskog kotleta na tavi:

4 svinjska kotleta 20 g maslaca 200 ml soka od ananasa 6 kivija ulje sol, papar, Vegeta

Priprema svinjskog kotleta na tavi:

Kotlete lagano tucite, začinite, pa ih zatim pecite na zagrijanoj mješavini maslaca i ulja.

Pečeno meso izvadite i ostaviti na toplom mjestu.

U tavu u kojoj se peklo meso ulijte sok od ananasa i lagano kuhajte da smanji volumen tekućine i dobijete umak.

Kivi ogulite, narežite na komade, dodajte u umak, pa ga kratko dinstajte. Tople kotlete prelijete umakom od kivija.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike