Sastojci: 500 ml goveđa juhe 300 g slanutka iz konzerve 200 g tjestenine tagliatelle 4 režnja češnjaka 1 žlica koncentrata rajčice ½ žličice sušene majčine dušice ekstra djevičansko maslinovo ulje sol
Priprema prema receptu Crochef.com: http://www.crochef.com/video/temp/net_hr/net_2011-04-03.asx
U lonac, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, protisnemo češnjak, dodamo koncentrat rajčice, majčinu dušicu, promiješamo i kratko pržimo.
Čim češnjak zamiriše, dodamo ocijeđeni slanutak, ulijemo juhu i sastojke izradimo štapnim mikserom, pazeći da nam ostane polovica cijelih slanutaka, savjetuje Crochef.com.
Zatim dodamo tjesteninu, posolimo i kuhamo 10-ak minuta, odnosno dok se tjestenina ne skuha. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.