Pašta sa slanutkom

Svi smo čuli za pašta fažol, odnosno tjesteninu s grahom, a ovaj recept mu je vrlo sličan, osim što je sa slanutkom.

12.4.2011.
12:25
VOYO logo

Sastojci: 500 ml goveđa juhe 300 g slanutka iz konzerve 200 g tjestenine tagliatelle 4 režnja češnjaka 1 žlica koncentrata rajčice ½ žličice sušene majčine dušice ekstra djevičansko maslinovo ulje sol

Priprema prema receptu Crochef.com: http://www.crochef.com/video/temp/net_hr/net_2011-04-03.asx

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U lonac, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, protisnemo češnjak, dodamo koncentrat rajčice, majčinu dušicu, promiješamo i kratko pržimo.

Čim češnjak zamiriše, dodamo ocijeđeni slanutak, ulijemo juhu i sastojke izradimo štapnim mikserom, pazeći da nam ostane polovica cijelih slanutaka, savjetuje Crochef.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim dodamo tjesteninu, posolimo i kuhamo 10-ak minuta, odnosno dok se tjestenina ne skuha. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo