Namirnice koje će pospješiti vaš libido

5.10.2010.
10:28
VOYO logo

Postoje svima dostupne namirnice koje ne samo da podižu razinu vaše energije, već i sam libido. Uživanje u hrani koja sadrži afrodizijska svojstva može se pretvoriti u eksperiment koje će na vaš seksualni život ostaviti 'sočne' rezultate, a sve što trebate napraviti jest uvrstiti ove proizvode u vašu tjednu prehranu i požeti plodove vašeg ulaganja.

Celer ponedjeljkom Ove zelene stabljike bogate su androsteronima, hormonom koji se nalazi u muškom znoju i koji 'napaljuje' žene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celer propirjate na maslinovom ulju i nasjeckanom luku i dodajte grančicu timijana. Kuhajte dvadesetak minuta dok tekućina u kojoj se celer pirja potpuno ne ishlapi, a dobiveni prilog možete poslužiti s janjetinom sa žara.

Avokado utorkom Stablo avokada kod starih Azteka bilo je poznato kao 'stablo testisa', a plodovi avokada bogati su vitaminom B6 koji povećava proizvodnju muških hormona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tavi ispecite pileća prsa, razrežite meso i njime zarolajte kriške avokada, slatkog kukuruza, malo čilija, rajčice i korijandera.

Smokve srijedom Smokve su bogate amin kiselinama koje poboljšavaju seksualnu izdržljivost i, vjeruje se, libido

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada su stavljene na grilu prirodni smokvin sok dobiva na svojoj slatkoći. Razrežite smokve na polovice, ispecite ih na grill tavi i nakon toga ih prelijte niskomasnim jogurtom, medom i sjemenkama sezama.

Češnjak četvrtkom Iako vam dah neće biti najsvježiji, češnjak je bogat alicinom koji povećava dotok krvi u spolne organe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napravite gazpacho: smiksajte rajčice, krastavce, mladi luk, crvenu papriku i jedan češanj češnjaka s komadom kruha, vodom i uljem dok ne dobijete kremastu tekućinu.

Kamenice petkom Kamenice su klasični afrodizijak. Bogate su cinkom koje potpomažu proizvodnju spermija kao i testosteronom i dopaminom, hormonom koji podižu libido.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako kamenice ne volite sirove, pokušajte izmiješati bilje i mrvice kruha zajedno s malo senfa, koricom limuna i parmezanom. Smjesu pospite preko kamenica i pecite na roštilju dok kamenice ne dobiju zlatnu boju.

Prethodni članci:

arti-201006170166006 arti-201006140300006 arti-201005040529006 arti-201004270469006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo