Krem juha od bundeve: Priprema krem juhe od bundeve

Image

Jesenski plodovi oduševljavaju bojama, mirisima i okusima. Juha od žute bundeve donijet će promjenu za vaš stol i za vaše nepce.

16.3.2021.
16:14
VOYO logo

Priprema krem juhe od bundeve:

Bundevu izdubite, očistite od sjemenki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ulju propirjajte jeveću glavicu luka s malo špeka i dodajte izrezanu bundevu i pirjajte još 5 min..

Potom dodajte litru vode u kojoj ste otopili kocku gotove pileće jhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovisno o veličini bundeve, možete dodati još vode ili juhe. Zatim sve zajedno kuhajte oko 10-15 minuta. U međuvremenu na tavi bez ulja pecite osušene sjemenke bundeve dok ne porumene.

Dodajte sol i vegetu po ukusu te pri kraju kuhanja dodajte vrhnje te cijelu smjesu dobro izmiksajte.

Dodajte malo maslaca, sve promiješajte i servirajte. U tanjure raspodijelite krem juhu od bundeve i dodajte nekoliko kapljica bućinog ulja i rumenih sjemenki.

Na kraju krem juha od bundeve popaprite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo