Hrskava svinjetina s bosiljkom i breskvom

Dosadili su vam pečeni kotleti ili pečenka i sati pripreme i kuhanja? Probajte jednostavan i brz recept koji će vam otkriti pikantan i orijentalan okus hrskave svinjetine i to za manje od pola sata

18.8.2010.
12:03
VOYO logo

Sastojci:

500 g svinjetine maslinovo ulje 3 češnja češnjaka ½ žlice ljute papričice ili više po ukusu 4 žlice naribanog đumbira umak od soje 2 nektarine riža svježi bosiljak luk sol i papar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema:

Zagrijte ulje u woku ili većoj tavi, dodajte češnjak narezan na četvrtine, ljutu papričicu i pirjajte na jakoj vatri otprilike 1 minutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajte svinjetinu narezanu na sitne kockice i nastavite s miješanjem još 3 minute pa dodajte đumbir.

Zatim dodajte na kockice narezane nektarine i dobro izmiješajte. Umiješajte malo soja umaka, soli i papra po ukusu i pirjajte još 3 minute.

Pospite s bosiljkom i na kolutiće narezanim lukom pa poslužite vruće uz kuhanu rižu u koju ste dodali malo rastopljenog maslaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
bomba
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo