Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuhinja i recepti /

Dinstana teletina u pivu

Jednostavna, a uvijek ukusna teletina. Pripremite jelo dinstana teletina u pivu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Sastojci za dinstanu teletinu:

1 kg telećih rebarca bez kostiju 1 kg teleće plećke ili vrata 3 glavice luka 2 češnja češnjaka 2 mrkve papar u zrnu, sol lovorov list bosiljak 2 suhe papričice 2 dl piva

Priprema dinstane teletine:

Nauljite malo posudu i slažite polovicu narezanog i usoljenog mesa pa preko njih stavimo očišćene cijele glavice luka, očišćen češnjak, cijelu mrkvu, paprike, bosiljak, popapriti i dodati dva lovorova lista.

Preko toga u još jednom redu poslagati preostalo meso, preliti s pivom i dodati još 3 dcl vode. Poklopiti i na laganoj vatri dinstati sat vremena uz povremeno dodavanje tekućine- vode ili piva po potrebi.

Nije potrebno miješati već samo protresti posudu što češće.

Poslužiti dinstanu teletinu vruću uz kuhani krumpir i šparoge ili salatu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike