Britanski kuhar Robbie Bell, trenutno chef u Melbourneu, podijelio je  viralni video na TikToku koji prikazuje točno kako napraviti savršenu kajganu.

"Jednostavno, ali prečesto nepravilno izvedeno -  kajgana. S njom nema žurbe, a stalno miješanje je ključno", ističe Robbie. "Volim svoju kajganu 'neurednu' i mekanu, sa svježim koprom."

Nakon što je razbio i vilicom umutio jaja, u tavi je na srednjoj vatri otopio izdašnu količinu maslaca. Kad je maslac zavrio, ulio je smjesu od jaja.

Koristeći silikonsku lopaticu, odmah je promiješao jaja oko tave čim  se počela krutiti.

Začin koji čini veliku razliku

"Trik je u tome da ne prestanete zuriti", kaže  Robbie ističući da se kajganu cijelo vrijeme mora držati na oku.

Robbie je zatim dodao žlicu crème fraîcheja (može poslužiti i kiselo vrhnje ili mileram) i nastavio miješati jaja.  

Zatim je jaja začinio drobljenim paprom i prstohvatom morske soli, a zatim usitnjenim svježim koprom.