KUHAR ZGROZIO SVIJET SVOJIM RECEPTOM: /

Otkrio što stavlja na jagode, ljudi još uvijek ne vjeruju

Image
Foto: Profimedia

Svatko od nas sigurno ima neku kombinaciju namirnica od koje se svi zgražaju, no ovo je nešto sasvim novo...

3.7.2019.
9:58
Profimedia
VOYO logo

Mnogima omiljena poslastica proljetno-ljetnih dana otvorena je za niz kulinarskih interpretacija. Tako neki jedu jagode sa šlagom, neki od njih rade kolače, sladoled, jogurt....

No, sigurni smo da malo tko, ako itko, osim ovog čovjeka sprema jagode na ovaj način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chef Bernado Garea, iz londonskog restorana Ely's, umjesto šlaga, jagode poslužuje sa slanim Heinz umakom. Radi se o umaku koji Britanci često koriste u salatama ili sendvičima, a zapravo se radi o majonezi. Razlika između ovog umaka i majoneze jest samo u omjerima sastojaka od kojih se rade zbog čega, iako su sastavom isti, imaju ponešto drugačiji okus.

Image
Foto: Profimedia

EDITORIAL USE ONLY Head chef Bernado Garea at Wimbledon's independent department store Elys adds the finishing touches to his dish, Strawberries and Heinz Salad Cream, a twist on a British classic which has been created to mark the beginning of Wimbledon tennis season., Image: 452794721, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

Ovaj kuhar tvrdi da okus umaka savršeno upotpunjuje jagode. "Princip je isti kao kad kombinirate jagode s balzamičnim octom. Slatkoća jagoda je u savršenom kontrastu s laganom kiselinom Heinzovog umaka. Mislim da je to savršena kombinacija", rekao je Garea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo