Pripremate divljač, ali ne znate koji su najbolji začini za divljač. Kako bi meso divljači bilo ukusno, mekano i sočno važno je koristiti prave začine za divljač.
Najvažniji začin za pripremu divljači je sol. Prilikom pripremanja divljači nikako nemojte zaboraviti na ovaj začin. Meso će pomoću soli biti ukusnije i sočnije. Krupna sol, kao i morska sol najbolji su izbor.
Iako su dostupne mnoge mješavine začina koje mogu pojednostaviti komplicirane recepte s divljači, svatko bi trebao imati osnovni set začina koji uključuje timijan, ružmarin, origano, kim i mljevenu crvenu papriku.
Ako već imate ove začine, a želite probati nešto novo, dimljena paprika apsolutni je pobjednik kada želite isprobavati zanimljive začine za divljač.
Soja umak će svojim snažnim okusom začiniti vašu divljač. Osobito je dobro rješenje kod pripreme marinade za divljač. Ovaj umak možete kupiti u većini trgovina i na jednostavan način oplemeniti meso divljači koje pripremate.