Kuharica /

Teleći odrezak u povrtnoj košuljici

Image

Teleći odrezak u povrtnoj košuljici jedan je od recepata kako možete pripremiti teletinu.

18.8.2021.
17:48
VOYO logo

Teletina i povrće idealna je kombinacija, a sjedinjuje se u jelu teleći odrezak u povrtnoj košuljici. Teleći odresci mogu se pripremiti na različite načine, ali ako niste probali ovo jelo svakako je vrijeme da probate.

Za pripremu telećih odrezaka u povrtnoj košuljici treba vam:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 50 dkg telećeg odreska od buta
  • 15 dkg tikvica
  • 0.3 dcl mlijeka
  • 3 dkg glatkog brašna
  • 40 dkg krumpira
  • 10 dkg mrkve
  • 2 jaja
  • ulje
  • sol
  • papar

Teleći odrezak u povrtnoj košuljici priprema:

Krumpir, mrkvu i tikvice naribajte, začinite sa soli i paprom. Dodajte dva jaja, mlijeko i brašno. Sve dobro izmiješajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odreske začinite sa soli i paparom. Prekrijte smijesom od povrća i stavite neka kratko odstoji. Pržite odreske na vrućem ulju oko dvije minute sa svake strane.

Nakon toga stavite ih na lim za pečenje i pecite oko 20 minuta na 180 stupnjeva.

Teleći odrezak u povrtnoj košuljicisu gotovi i možete ih poslužiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo