Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Talijanski umak za pizzu - recept i priprema

Talijanski umak za pizzu najbolji je kojeg možete pripremiti. Zato i vi pripremite talijanski umak za pizzu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Talijanski umak za pizzu najbolji je odabir koji možete napraviti kada razmišljate koji umak staviti na vaše tijesto. Razloga za to je mnogo, ali najvažniji je taj da talijanski umak za pizzu savršen je spoj različitih začina. Količinu začina i sastojaka birate sami, ovisno o količini tijesta.

Talijanski umak za pizzu priprema se od:

pasirane rajčice

origano - suhi

bosiljak - suhi

sol, papar

češnjak u prahu

Sve začine pomiješajte s pasiranom rajčicom. Ostavite da odstoji dvadeset do trideset minuta. Nakon toga premažite tijesto i prije nego stavite ostale sastojke ostavite da tijesto malo upije umak.

I zapamtite, talijanski umak za pizzu bolje će odgovarati nego li kečap ili kupovni umak, a ispast će vas i jeftinije. Stoga, nema prepreke da talijanski umak za pizzu ne koristite u svojoj pripremi.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike