Svinjski šnicli u umaku od povrća su ukusno i zdravo jelo koje možete pripremiti za ručak. Kombinacije povrća koje možete koristiti su razne pa se ovi svinjski šnicli u umaku od povrća mogu prilagoditi svačijem ukusu.
Svinjski šnicli u umaku od povrća:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- Istucite i začinite sa soli i paprom 500 g svinjskih šnicli i stavite ih u hladnjak dok pripremate umak.
- Pola kilograma povrća koje odaberete za umak stavite kuhati u neposoljenu vodu. Od povrća možete koristiti mrkvu, peršin, brokulu, grašak, itd.
- U tavi zatim ispecite šnicle koje ste pripremili.
- Na istom ulju dinstajte glavicu luka dok ne dobije svoju lijepu zlatnu boju.
- Na luk dodajte povrće i malo juhe u kojoj se povrće kuhalo. Miksajte štapnim mikserom i pustiti da prokuha.
- Dodajte 1 žlicu koncentrata rajčice, začiniti te pustiti da zakuha.
- U umak stavite pečene šnicle i ostavite da se sve zajedno krčka oko sat vremena na laganoj vatri.
Svinjski šnicli u umaku od povrća savršeno odgovaraju uz pire krumpir ili rižu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa