Glavno jelo /

Svinjski šnicli u umaku od povrća - recept i priprema

Image
Foto: Pixabay

Dosadila vam je klasična priprema svinjskih šnicli? Ovo su svinjski šnicli u umaku od povrća jelo je s kojim ne možete pogriješiti.

15.2.2023.
11:29
Pixabay
VOYO logo

Svinjski šnicli u umaku od povrća su ukusno i zdravo jelo koje možete pripremiti za ručak. Kombinacije povrća koje možete koristiti su razne pa se ovi svinjski šnicli u umaku od povrća mogu prilagoditi svačijem ukusu.

Svinjski šnicli u umaku od povrća:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. Istucite i začinite sa soli i paprom 500 g svinjskih šnicli i stavite ih u hladnjak dok pripremate umak.
  2. Pola kilograma povrća koje odaberete za umak stavite kuhati u neposoljenu vodu. Od povrća možete koristiti mrkvu, peršin, brokulu, grašak, itd.
  3. U tavi zatim ispecite šnicle koje ste pripremili.
  4. Na istom ulju dinstajte glavicu luka dok ne dobije svoju lijepu zlatnu boju.
  5. Na luk dodajte povrće i malo juhe u kojoj se povrće kuhalo. Miksajte štapnim mikserom i pustiti da prokuha.
  6. Dodajte 1 žlicu koncentrata rajčice, začiniti te pustiti da zakuha.
  7. U umak stavite pečene šnicle i ostavite da se sve zajedno krčka oko sat vremena na laganoj vatri.

Svinjski šnicli u umaku od povrća savršeno odgovaraju uz pire krumpir ili rižu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo