Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kako se pripremaju svinjski ražnjići u tavi?

Obožavate jesti svinjske ražnjiće sa roštilja? Jeste li znali da možete pripremiti svinjske ražnjiće i u tavi? Donosimo jednostavan recept za svinjske ražnjiće u tavi.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Ražnjići su popularno jelo na roštilju koje se sastoji od različitih vrsta mesa narezanih na kockice i nabodeni na drvene ili metalne štapiće. Svinjski ražnjići su jedna od najpopularnijih varijanti, a mogu se pripremati na različite načine, uključujući i pečenje u tavi.

Sastojci potrebni da se pripreme svinjski ražnjići u tavi su:

500 g svinjskog mesa

1 crveni luk, narezan na kockice

1 paprika, narezana na kockice

2 žlice maslinovog ulja

1 žlica slatke paprike

1 žličica soli

1/2 žličice svježe mljevenog crnog papra

2 češnja češnjaka, nasjeckana

1 limun

Kada pripremate svinjske ražnjiće u tavi prvo narežite svinjsko meso na kockice veličine 2-3 cm i stavite ga u zdjelu. Dodajte narezani crveni luk i papriku u zdjelu i promiješajte. U drugoj zdjeli pomiješajte maslinovo ulje, slatku papriku, sol, crni papar i nasjeckani češnjak. Dobro promiješajte smjesu. Zatim uzmite drvene ili metalne štapiće za ražnjiće i nabodite naizmjenično meso, crveni luk i papriku. Ponovite postupak dok ne iskoristite sve sastojke. Zagrijte tavu na srednjoj temperaturi, dodajte ražnjiće u tavu i pržite 5-6 minuta dok ne postanu zlatno smeđi sa svih strana. Izvadite svinjske ražnjiće iz tave, poslužite uz kriške limuna i uživajte u ukusnom obroku. Dobar tek!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike