Svinjski lungić u pećnici je jelo s kojim ne možete pogriješiti. Ovo jelo idealno je kao glavni obrok za ručak. Pratite recept i pripremite sočan i ukusan svinjski lungić u pećnici.
Svinjski lungić u pećnici sastojci:
- 4 svinjska lungića
- šalica majoneze
- žlica senfa
- žlica začinskog bilja - bosiljka
- žličica soli
- žličica paprike
- žličica crvene paprike
Svinjski lungić u pećnici priprema:
U zdjelu pomiješajte majonezu, senf, začinsko bilje, sol, papriku i crvenu papriku. Dobivenu smjesu stavite u hladnjak i neka odstoji barem 15 minuta.
U pekač za pečenje stavite lungiće i premažite ih smjesom od majoneze. Stavite pekač u pećnicu i zagrijte je na 200°C.
Peći lungiće 30-35 minuta ili dok ne dobiju zlatno smeđu boju na površini. Svinjski lungić pripremljen u pećnici najbolji je kada je topli. Svinjske lungiće u pećnici poslužite s kuhanim krumpirom, salatom ili bilo kojim drugim prilogom po želji.