Glavno jelo /

Svinjski krmenadli u umaku - recept i priprema

Image
Foto: Pixabay

Svinjski krmenadli u umaku odličan je izbor za glavno jelo. Pratite recept i saznajte kako se pripremaju svinjski krmenadli u umaku

30.1.2023.
11:06
Pixabay
VOYO logo

Svinjski kremenadli mogu se pripremiti na različite načine. Jedan od najjednostavnijih, ali i najukusnijih načina je priprema na tavi.

Svinjski krmenadli u umaku sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 1 kilogram svinjskih karmenadli
  • 3 češnjeva češnjaka
  • 1 šalica kuhinjske vode
  • 2 žlice soli
  • 2 žlice ulja
  • 1 šalica umaka od povrća

Svinjski krmenadli u umaku priprema:

  1. Očistite i nasjeckajte češnjak.
  2. Na tavi zagrijte ulje i dodajte češnjak.
  3. Kada češnjak postane zlatno smeđ, dodajte svinjske karmenadle i pržite ih oko 5 minuta ili dok ne postanu zlatne.
  4. Dodajte sol, kuhinjsku vodu i umak od povrća i kuhajte oko 15 minuta ili dok umak ne postane gustom.
  5. Kada je gotovo, poslužite svinjske karmenadle u umaku s krumpirima ili bilo kojim drugim prilogom po želji.

svinjski krmenadli u umaku odličan je izbor za glavno jelo. Poslužite svinjske krmenadle u umaku sa salatom prema želji i imate potpuni obrok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo