Svinjski kremenadli mogu se pripremiti na različite načine. Jedan od najjednostavnijih, ali i najukusnijih načina je priprema na tavi.
Svinjski krmenadli u umaku sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 1 kilogram svinjskih karmenadli
- 3 češnjeva češnjaka
- 1 šalica kuhinjske vode
- 2 žlice soli
- 2 žlice ulja
- 1 šalica umaka od povrća
Svinjski krmenadli u umaku priprema:
- Očistite i nasjeckajte češnjak.
- Na tavi zagrijte ulje i dodajte češnjak.
- Kada češnjak postane zlatno smeđ, dodajte svinjske karmenadle i pržite ih oko 5 minuta ili dok ne postanu zlatne.
- Dodajte sol, kuhinjsku vodu i umak od povrća i kuhajte oko 15 minuta ili dok umak ne postane gustom.
- Kada je gotovo, poslužite svinjske karmenadle u umaku s krumpirima ili bilo kojim drugim prilogom po želji.
svinjski krmenadli u umaku odličan je izbor za glavno jelo. Poslužite svinjske krmenadle u umaku sa salatom prema želji i imate potpuni obrok.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa