Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Čuvanje cherry rajčica /

Pravilno spremanje cherry rajčica za zimu

Male cherry rajčice nešto je što biste voljeli jesti cijelu godinu, pa evo kako ih možete spremiti i za zimu. Pratite kratki vodič i saznajte kako izgleda pravilno spremanje cherry rajčica za zimu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Spremanje cherry rajčica za zimu jedan je od načina kako imati cherry rajčice tijekom cijele godine, a ne samo tijekom njihove sezone. Pratite kratki vodič i saznajte kako izgleda pravilno spremanje cherry rajčica za zimu.

Sastojci i oprema potrebna za spremanje cherry rajčica za zimu:

4-6 šalica cherry rajčica

2 režnja češnjaka, neoguljena

bosiljak i origano

sol i papar

pokapati dobrim maslinovim uljem

posuda za pečenje

vrećice za zamrzavanje

Prekrijte dono lima za pečenje cherry rajčicama. Možete ih i prepoloviti ukoliko želite, ali najveću svježinu dobiti ćete ako ih ostavite cijele. No ukoliko ih ostavljate cijele, probodite ih nožem kako vam tijekom pečenja ne bi pukle. Prelijte ih s malo maslinovog ulja i stavite par češnjaka ili neko drugo začinsko bilje po vašoj želji.

Pecite ovako pripremljene cherry rajčice oko 45 minuta, a zatim ih ostavite da se potpuno ohlade kako bi ih mogli zamrznuti u vrećice. Kada ih stavljate u vrećice za zamrzavanje, uvijek ostavite malo dodatnog prostora kako bi omogućili da se rajčice šire tijekom zamrzavanja.

Ako ih ne želite spremiti cijele, cherry rajčice možete izmiksati i začiniti po želji te isto tako staviti u vrećice za zamrzavanje ostavljajući također slobodnog mjesta. Ovako spremljene cherry rajčice bit će prava poslastica zimi.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike