Recept i priprema /

Kako se radi smjesa za pohanje na pariški?

Image
Foto: Pixabay

Želite pripremiti pohano meso, ali na drugačiji način? Smjesa za pohanje na pariški idealna je za sve koji žele pohati piletinu, ribu, škampe, tikvice, gljive…

19.8.2022.
15:10
Pixabay
VOYO logo

Smjesa za pohanje na pariški vrlo je jednostavna za pripremu. Pratite recept i napravite jednostavanu smjesu za pohanje na pariški način.

Potrebni sastojci za pohanje na pariški:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • pola šalice oštrog brašna
  • prašak za pecivo
  • kukuruzni škrob
  • sol
  • voda
  • žlica biljnog ulja
  • jaje

Upute za pripremu smjese za pohanje na pariški:

Razdvojite suhe i mokre sastojke. Brašno, sol, prašak za pecivo i kukuruzni škrob pomiješajte unutar jedne posude, a razmućeno jaje, ½ šalice vode pomiješajte unutar druge posude. I za sam kraj mokre sastojke umiješate suhim sastojcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednostavan, brz i fin recept!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo