Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept i priprema /

Ražnjići na roštilju: Kako napraviti ražnjiće na roštilju?

Roštiljanje je gotovo nezamislivo bez pripreme ražnjića na roštilju. Kako se rade ukusni i sočni ražnjići na roštilju?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Ražnjići se najčešće pripremaju na roštilju. Kako napraviti ražnjiće na roštilju? Napravite ražnjiće od mesa i povrća prema svom izboru.

Sastojci za ražnjiće na roštilju:

50 dkg piletine

paprika narezana

rajčica narezana

prstohvat soli

prstohvat papra

mljevena paprika

drveni štapići za ražnjiće

maslinovo ulje

Priprema ražnjića na roštilju:

1. Piletinu isijecite na trakice, samo pripazite da trakice ne budu predugačke i predebele.

2. Povrće isijecite na manje komade kako bi ih lakše natakli na ražnjiće, rajčica može ostati i u komadu ako je manja.

3. Naložite vatru, i kada od vatre ostane samo žar možete pripremati ražnjiće na roštilju.

4. Piletinu premažite maslinovim ulje i potom ga začinite sa solju i paprom.

5. Na drvene štapiće naizmjenice nabadajte komad piletine pa komad povrća. Trakice piletine nabadajte tako da piletina ne visi sa ražnjića. Povrće također premažite s malo ulja kako bi se smanjila šansa da zagori.

6. Ražnjići se trebaju peći oko 10 minuta, ali to prvenstveno ovisi o debljini mesa koje se priprema na ražnjićima.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike