pripremio kuhar i pol /

Probajte ukusne kozice na indijski!

'Danas ćemo raditi jadranske kozice, ali na malo drugačiji način. Odvesti ćemo ih čak do Indije', najavio je Tomislav Gretić.

5.5.2012.
17:30
VOYO logo

Kozice na indijski

SASTOJCI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1 kg kozica
0.8 dcl ulja
10 dkg limuna
50 g curry praha
15 dkg rajčica
10 dkg luka
50 g đumbira
20 g svježeg korijandera
15 dkg vrhnja za kuhanje
50 g maslaca

Priprema:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Curry umak:
Na tavi propirjate luk, stavite rajčice i malo curry praha te sve zajedno zalijte vodom. Dodajte sok od limuna, naribajte đumbir te sve zajedno prokuhajte 2 minute. Cijelu smjesu izmiksajte u visokoj posudi.

Očišćene kozice na minutu bacite na zagrijano ulje i nakon toga prelijte curry umakom i vrhnjem za kuhanje.

Sve začinite svježim korijanderom i kada je gotovo, stavite kockicu maslaca.

Cijelu pripremu ovog jela možete pogledati u našem video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo